modell321
2008-10-03, 11:11
Sziasztok!
Hamarosan indulna a www.modellhajo.hu weboldal.
Mivel rengeteg energiám fekszik benne és nem üzleti alapon készül jómagam pedig
maximum mono-2 ben fogok versenyezni és amúgy sem én vagyok a legszakavatottabb
ember a témában, arra kérném a vállalkozó kedvű, sportág sorsát szívén viselő társaimat
hogy a hajómodellezés népszerűsítésének érdekében, írjanak pár általános gondolatot a sportág történelméről illetve ha marad még energiájuk, saját szakágról egy részletesebb leírást és ha még az álom is teljesül, valaki vállalhatná hogy valamely részegységről ír komolyabban.
Természetesen a cikkekhez képanyagot is lehetne küldeni....
Valami olyasmire gondoltam mint ami a www.rcinfo.hu cím bal felső sarkában található „Sportág” blokk csak karosszéria helyett hajótest lenne a menüpont és külön kilehetne térni a gőzhajóktól kezdve a vitorlásokig bármire ami építő jelegű a sportág szempontjából.
A munkákat a következő címre várnám:
modellhajo.webpage@gmail.com
Köszönettel: András
Hamarosan indulna a www.modellhajo.hu weboldal.
Mivel rengeteg energiám fekszik benne és nem üzleti alapon készül jómagam pedig
maximum mono-2 ben fogok versenyezni és amúgy sem én vagyok a legszakavatottabb
ember a témában, arra kérném a vállalkozó kedvű, sportág sorsát szívén viselő társaimat
hogy a hajómodellezés népszerűsítésének érdekében, írjanak pár általános gondolatot a sportág történelméről illetve ha marad még energiájuk, saját szakágról egy részletesebb leírást és ha még az álom is teljesül, valaki vállalhatná hogy valamely részegységről ír komolyabban.
Természetesen a cikkekhez képanyagot is lehetne küldeni....
Valami olyasmire gondoltam mint ami a www.rcinfo.hu cím bal felső sarkában található „Sportág” blokk csak karosszéria helyett hajótest lenne a menüpont és külön kilehetne térni a gőzhajóktól kezdve a vitorlásokig bármire ami építő jelegű a sportág szempontjából.
A munkákat a következő címre várnám:
modellhajo.webpage@gmail.com
Köszönettel: András