PDA

Teljes verzió megtekintése : CO2-es motor



bgyenes
2009-06-13, 11:33
Sziasztok!

Régóta kerülgetek egy CO2-es motort (Modela). Eladnám, de szeretnék előtte megbizonyosodni arról, hogy működőképes. Ötlet? Az a szifonpatron adapter nincs hozzá.

http://scalemodels.hu/scalemodels.hu/RCForum_HUN/P1050921_resize.JPG

Üdv,
Balázs

sry
2009-06-13, 22:19
Szia!

Ha minden alkatrésze megvan akkor biztosan működik. Nagyon ritka, hogy egy hiánytalan motor ne ketyegjen. Az más kérdés, hogy mennyire jól megy, mennyire fagy már, és mennyire jó még a hatásfoka. De szerintem töltő adapter nélkül úgy is olyan elmeháborodott fogja megvenni, mint én, akinek van egy jópár ilyen motorja, és megfelelő mennyiségű és minőségű pótalkatrésze hozzá.

üdv.: SRY

mullerke77
2009-06-16, 22:43
Ne add el!!!Épits hozzá egy modelt!Én egy Bug-ba alkalmazom!!!!

frisala.david
2009-06-23, 20:44
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen árba vannak a CO2 motorok??
válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv:Dávid

szenya
2009-06-24, 05:28
A Hársfalvi Pista két éve 12 000 Huf kért, de az a motor tud kb. 4-5 percet.
Üdv: Szenya

sry
2009-06-24, 11:14
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen árba vannak a CO2 motorok??
válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv:Dávid


Mibe kellene? A motorválasztás nagyban függ a modelltől. Ha F1K modellbe raknád, akkor a Hársfalvi féle motornál nehéz sokkal jobbat találni emberi áron jelenleg (egyébként most olyan 15.000. Ft/db. áron van). Ha makettmodellbe kellene, akkor már nem biztos, hogy ez a legjobb választás (sőt ha nagy és nehéz a modell -a nehéz alatt itt 90-100 grammot kell érteni ;D- akkor nagyon nem jó bele ez a motor).

üdv.:SRY

David
2009-06-29, 14:40
Szia bgyenes!

Megtudhatjuk mi lett a co2 motor sorsa? Sikerült kipróbálni?

emberke97
2011-02-04, 14:57
Sziasztok!
Lehetséges lenne csinálni egy CO2 motort??

D.Zsolti
2011-02-13, 08:53
Sziasztok!
Lehetséges lenne csinálni egy CO2 motort??

Egészen biztosan mondhatom IGEN!!!!
Hiszen a jelenleg használatos motorok sem a réten nőnek, azokat is csinálják! :D ;)
Viszont nem árt ha elég komoly gép parkal és szaktudással rendelkezel hozzá!
Üdv Zsolti

IL-2
2011-02-14, 17:49
Nekem is van néhány darab, működő és alkatrésznek való. :P
Azonban én már nem akarok gépet építeni hozzá. Ha valakit érdekel, elboltolhatjuk.
Egyébként a gyári (Modella?) motorok is tudtak 2-3 percet, csak tudni kellett beállítani és feltölteni. Ezt néhány 8) nagyon tudta!

mullerke77
2011-02-15, 07:39
Nekem is van néhány darab, működő és alkatrésznek való. :P
Azonban én már nem akarok gépet építeni hozzá. Ha valakit érdekel, elboltolhatjuk.
Egyébként a gyári (Modella?) motorok is tudtak 2-3 percet, csak tudni kellett beállítani és feltölteni. Ezt néhány 8) nagyon tudta!


Bocsi hogy ide pofátlankodok de olvasom hogy van Boltra való motorod!
Engem érdekelne egy pár apróság!Ha aktuális!

IL-2
2011-02-15, 08:37
Biztosan érdekel a téma, ha ide találtál!
Igen, van CO2 motorom, (NEM dobozában, újonan!!!) sőt még talán repülő rajzom is! Nagyon jó "játék" volt a maga idejében, meg most is! Készítek egy "leltárt" megírom és válogathatsz. Az értékével nem vagyok tisztában ezért javaslom, mindketten nézzünk utána. Minden megoldás érdekel. Csere, bere, kp, elviszed, elküldöm, bármi! :)
Hívhatsz telefonon is, vagy Skype-n.
Egyeztessünk!

modelles
2020-01-19, 17:57
Üdv
Pár év kihagyás után, illetve a szabadonrepülőzésben való kihagyás után egy saját tervezésű f1k-s géppel szeretnék visszatérni. A szárny már épül, viszont a törzset a motorhoz szeretném méretezni, pont elférjen rajta. Kérdésem végülis az lenne, co2 motort jelenleg hol lehetne kapni, mivel akárhogy keresgélek, akár külföldön is, max ezeket a modela motorokat találok, azokat is horror áron.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv

Buddha
2020-01-23, 21:58
Szia,

F1K modellel a debreceni, balassagyarmati és a zalaegerszegi kollégák szoktak versenyezni.
Írjál privát üzenetet GYR kollégának itt a fórumon, Ő biztosan tud segíteni.
Üdv:
B.

modelles
2020-01-24, 21:44
Üdv
Köszönöm a segítséget, írtam neki.
Üdv