PDA

Teljes verzió megtekintése : Castle Creations autós szabályzók & motorok!



menki007
2010-11-08, 00:42
Sziasztok!

Azért nyitottam eszt az új témát mert érdekelnének ezzel a márkával lévő autós tapasztalatok! :)
Gondoltam másokat is érdekelhet. ;)

Castle honlap: http://www.castlecreations.com/products/products_drive.html

Üdv. mindenkinek!

elbow
2010-11-08, 07:57
Hali!

Nem teljesen erre vagy kíváncsi de hátha ;D
Nekem egy Mamba max szettem van 7700kv mocival.Legfrissebb tapasztalatom hogy túlélt egy teljes merülést egy 15cm mély pocsojában :o.A szabályzó usb kimenetéből is ömlött ki a víz.Aksi széthúz, teljes szétszedés tisztitás 2nap száradás és semmi baja.
Ne ússzon vele senki de azért örültem hogy kibirta szegény.

Üdv:Elbow

menki007
2010-11-08, 08:38
Szia!

Nekem is volt hasonló tapasztalatom Mamba Monster szabályzóval ami egy 2200kv motort hajt.
A hó beleolvadt, de kiszárítottam és azóta is használóm! :D

Most van egy Mamba Max-om nekem is 6900kv motorral.
Szerinted egy Sprint 2-be jó lehet?http://www.hpieurope.com/graphics/kits/kitpages/30401/chassis_01.jpg
Te milyen autóba használód?

Érdekelnének beállítási tapasztalatok a CastleLink-el: http://www.castlecreations.com/index.html
Ki milyen beállítással használja?

Üdv.

elbow
2010-11-08, 09:13
Szia!

Sprint 2ről nincs tapasztalatom, én egy 1:12es nrx-be használom ;D

http://www.nandaracing.cn/en/cpzs/car/nrx12/nrx12_js.html

Abszolut bírja a felépítése még nem szedett szét semmit.
Egyenlőre még csak sebességre próbáltam programozni.Elég nehéz megtalálni az egyensúlyt hogy ne pörögjön ki meg ne kelljen kilométeres pálya mire kilehet huzatni.Viszont nagyon finomra is belehet lőni akár szobába bohockodni is :D.Most a grafikonnal kinlodok de mindig lehet valamit finomitani ::)

Üdv

menki007
2010-11-08, 19:34
Erre a grafikonra gondolsz?: CastleLink Graph Viewer V3.27.0

Tudod, hogyan kell használni?

Üdv.

elbow
2010-11-08, 20:29
Nem nem.....simán a programba a throttle curve diagramm.
Ha minden igaz a Graph Viewernek csak adatrögzitő szerepe van.

Üdv

menki007
2010-11-08, 20:46
Ja akkor a sebesség és a fék grafikonra gondoltál. :-[

A power menübe változtattad már a torgue limit-et?

elbow
2010-11-08, 21:44
A torque limit még csak tervbe van véve, mert ugye szétkéne kapni a rendszert hogy csak a motor forogjon (ugyemléxem még a piniont is lekell venni)
És megcsinálni a tesztet, szépen kihuzatni maxra a motort hogy a szabályzó tudja mik a határok.Ha megvan lehet má bohockodni minnél nagyobb az érték annál több nyomaték(papiron)
Én is kiváncsi lennék valós tapasztalatokra.

Kárpi
2010-11-10, 11:06
Sidewinder SCtrol szeretnek amper adatokat latni, de a gyari honlapon nem talalom. Ha valaki talakozik ilyennel ossza meg velem!

dtr
2010-11-23, 01:06
A slash topicból áthoztam ide:


A tapasztalat nem azt mutatja, kell a 2wdre a hutes. 18/86al is tojast lehet rajta sutni nyaron (VXL motor, szabalyzon szinten). Raadasul faragni kell a valtohazat, hogy ferjen ra hutoborda. A 4x4 motorjat jobban jarja a levego kevesbe melegszik, es sulyra is minimalis az elteres a 2 auto kozott nyaron a hutes arra sem art.
Ezekrol az amper adatoktrol tehetnel be linket Castle oldala nem ir rola semmit, vagy csak en nem latom. Ha raengedem a 30C vagy 40C-s akkut tudjon vele mit kezdeni. VXL 200A folyamatos terhelest tud: http://traxxas.com/products/electric/5807slashVXL/trx_5807slashVXL_specs.htm

Alapvetően két helyről származnak az infók, http://www.rcshortcourse.com/forum/showthread.php?t=12943 (a második oldal közepén vannak az első kézből származó adatok) és http://www.rc-monster.com/forum/showthread.php?t=28299. A technikát illetően Pdelcast hozzászólásait érdemes figyelni; ő a Castle alapítója, műszaki főnöke, elég korrekt arcnak tűnik.
A tapasztalatok alapján az az általános a vélekedés, hogy az ESC elmegy, de nem egy nagy szám, a motor viszont nagyon eltalált darab, hatalmas nyomatékkal. Elég sok számot írnak, de általánosságban kb 30fokkal (Celsius) hűvösebb, mint a VXL. (és elvileg 180 fokig tervezték)
Asszem kell egy ilyen készlet a programozókártyával együtt.

A slash topicból áthoztam ide:

Kárpi
2010-11-23, 18:07
Amit ki birtam hamozni eddig, 80-100A koze teszik a szabalyzot. Ha a Monster 120A akkor ez durva. Kerdes, hogy a VXL hogyan 200A - ez kevesse hiheto. A Sidewinder szabalyzot sokan kuldtek VXL motorokkal, olyan rossz az nem lehet.
Kivancsian varom milyen lesz eloben a SCT rendszer.
W7 ala melyik szoftvert erdemes megprobalni a Castle linkhez, v3.051 felett mindnere azt irja, hogy beta?

dtr
2010-11-23, 20:01
Kivancsian varom milyen lesz eloben a SCT rendszer.
W7 ala melyik szoftvert erdemes megprobalni a Castle linkhez, v3.051 felett mindnere azt irja, hogy beta?

Elvileg 3.27 kell az SCT-hez. Mikorra várod a pakkot? Kíváncsian várom a személyes benyomásokt.

menki007
2010-11-23, 20:08
Amit ki birtam hamozni eddig, 80-100A koze teszik a szabalyzot. Ha a Monster 120A akkor ez durva. Kerdes, hogy a VXL hogyan 200A - ez kevesse hiheto. A Sidewinder szabalyzot sokan kuldtek VXL motorokkal, olyan rossz az nem lehet.
Kivancsian varom milyen lesz eloben a SCT rendszer.
W7 ala melyik szoftvert erdemes megprobalni a Castle linkhez, v3.051 felett mindnere azt irja, hogy beta?


Szia!

Elvileg ugyanaz jó mint a Vistára, én a legújabbat használom Vistán! :D
És rendesen működik! :D

Üdv.

Kárpi
2010-11-23, 21:42
Ok, lejott. Ahogy nezem nem nagyon fogok bantani en ebben semmit.
W7en rendszergazdakent kell inditani igy megy vegig a telepites, siman inditva is elindul, csak nem fejezi be.
Graph viewer viszont tetszik, erdekes. Abban fogok majd nezelodni.
Menki, SW frissitest csinaltal mar a szabalyzodon?

menki007
2010-11-23, 22:03
Igen mindig rátöltöm a legfrissebbet mindegyikre(Monster és Max-ra is) ! :D

menki007
2011-01-13, 21:29
Sziasztok!

A legújabb Mamba :o részletek itt: http://www.castlecreations.com/products/mamba_xl.html

http://www.castlecreations.com/images/gfx-mamba_xl/gallery/Mamba-XL-Combo-700w.jpg

Üdv.

dtr
2011-01-13, 22:59
Egy összehasonlítás a motorok méretéről:
http://i37.photobucket.com/albums/e92/pdelcast/IMG_0336-1.jpg
föntről lefele: 2833, 2028 (ez van a mamba xl szettben), 1717, 1515, 1415, 1406

menki007
2011-02-06, 10:21
Sziasztok!

Én a Mamba szabályzóimat ilyennel szoktam befújni (szétszedem és a nyáklapot 2x lefújom) ;)
http://www.masterpharma.hu/pic/inventory_cat/110307133037761.jpg
http://www.masterpharma.hu/?p=webshop&mode=product&cat=10567

Eddig még bevált, lásd a videón: http://www.youtube.com/watch?v=ZLpFkn9n3t0

http://www.rcpilot.hu/users/240/585/s_201001031412429594.jpg (http://www.rcpilot.hu/users/240/585/b_201001031412429594.jpg) A képet az RcPilot.hu tárolja. (http://www.rcpilot.hu)

Üdv.

Kárpi
2011-02-06, 19:55
Finomsag SC kategoriaban:
http://www.castlecreations.com/products/mamba_max_pro_sct.html

dtr
2011-02-06, 23:10
Szimpatikus, izmos kombó. Már csak a szöveg alján pirossal kiemelt "Mamba Max Pro SCT is available at your local retailer." mondatra lennék kíváncsi, hol az a sarki bót?

menki007
2011-02-14, 22:10
Sziasztok!

A Castle link program demó módban: http://www.youtube.com/watch?v=oaaHYEmYOEI

Üdv.

menki007
2011-04-01, 10:53
Sziasztok!

Az új Mamba Monster és HPI BLUR szabik már a V1.24-es szoftverrel jönnek ki! :D

Valaki esetleg tudja, hogy a Mamba Max szabikon melyik a legújabb megbízható szoftver?

Üdv.

petyagolf2gti
2011-04-07, 23:51
Hellósztok!
Lenne felétek egy nagy kérdésem még pedig, hogy vettem egy sidewinder sct szettet aztán úgy próbálom bekapcsolni ahogy a manual füzetje elején írva van full gázzal minden középre van állítva.De mikor bekapcsolom a szabit egyből elkezd világítani a jobb szélső piros led viszont semmi hangot sem add ki. Gázra sehogy sem reagál ha normálisan kapcsolom be sem. És akkor a kérdésem,hogy vki találkozott-e már ilyennel esetleg mit javasoltok?
Amiket próbáltam még, hogy gáz csatornát reversére tenni,szabira másik motort kötöttem nem ment azzal sem de ha másik szabira tettem a motort úgy ment a motor.Tehát vmi a szabival van ezekből kiindulva.
Ötleteket,segítséget ide várom és előre is köszönöm!!!
Üdv. Péter

szekipapa
2011-04-08, 00:30
Hellósztok!
Lenne felétek egy nagy kérdésem még pedig, hogy vettem egy sidewinder sct szettet aztán úgy próbálom bekapcsolni ahogy a manual füzetje elején írva van full gázzal minden középre van állítva.De mikor bekapcsolom a szabit egyből elkezd világítani a jobb szélső piros led viszont semmi hangot sem add ki. Gázra sehogy sem reagál ha normálisan kapcsolom be sem. És akkor a kérdésem,hogy vki találkozott-e már ilyennel esetleg mit javasoltok?
Amiket próbáltam még, hogy gáz csatornát reversére tenni,szabira másik motort kötöttem nem ment azzal sem de ha másik szabira tettem a motort úgy ment a motor.Tehát vmi a szabival van ezekből kiindulva.
Ötleteket,segítséget ide várom és előre is köszönöm!!!
Üdv. Péter


Aloha!

Táv-Vevő közti kapcsolat megfelelő?
Ha nem megfelelő akkor sem tölt be a Szabi...
Valamint a Szabi és a Vevő közti kapcsolatot is Figyeld meg.

Aloha.

petyagolf2gti
2011-04-08, 20:56
Hellósztok!
Lenne felétek egy nagy kérdésem még pedig, hogy vettem egy sidewinder sct szettet aztán úgy próbálom bekapcsolni ahogy a manual füzetje elején írva van full gázzal minden középre van állítva.De mikor bekapcsolom a szabit egyből elkezd világítani a jobb szélső piros led viszont semmi hangot sem add ki. Gázra sehogy sem reagál ha normálisan kapcsolom be sem. És akkor a kérdésem,hogy vki találkozott-e már ilyennel esetleg mit javasoltok?
Amiket próbáltam még, hogy gáz csatornát reversére tenni,szabira másik motort kötöttem nem ment azzal sem de ha másik szabira tettem a motort úgy ment a motor.Tehát vmi a szabival van ezekből kiindulva.
Ötleteket,segítséget ide várom és előre is köszönöm!!!
Üdv. Péter


Aloha!

Táv-Vevő közti kapcsolat megfelelő?
Ha nem megfelelő akkor sem tölt be a Szabi...
Valamint a Szabi és a Vevő közti kapcsolatot is Figyeld meg.

Aloha.


Köszi a gyors választ! De sajnos azokkal minden rendben van. Másik szettel hibátlanul üzemel a táv. Egyébként télleg olyan mintha a szabi nem érzékelné a távot vagy a motort vmi kapcsolódási probléma. De másik táv és vevővel is próbáltuk (sanwa mx3) és azzal is csak ahogy bekapcsoltuk mindjárt felgyulladt a piros led aztán annyi.
Ha mindjárt az első bekapcsolásnál nem full gáznál kapcsolom be (normálisan) akkor mit kellene neki csinálni? Gondolom vmit akkor is kéne csipognia.
Ha valakinek lenne még vmi ötlete azt megköszönöm!

szekipapa
2011-04-09, 01:01
Aloha!

Akkor az ESC kábelei közt keresd a Hibát, vevő felőli oldalon a fehér szálat mérd ki.
Másra most nem tudok gondolni.
Bekapcsolási hangot is a Motor adja, így a kábelek sorrendjét is nézd át, valamint teszteld le a Mocit-is.

Üdv.

orpheus
2011-04-09, 02:26
Aloha!

Akkor az ESC kábelei közt keresd a Hibát, vevő felőli oldalon a fehér szálat mérd ki.
Másra most nem tudok gondolni.
Bekapcsolási hangot is a Motor adja, így a kábelek sorrendjét is nézd át, valamint teszteld le a Mocit-is.

Üdv.



A motort tesztelte de nem említette,hogy az ismert hangon csippant volna.
Biztosan az csipog?Mert nehéz elhinnem... ;D ;D ;D

petyagolf2gti
2011-04-09, 10:58
Aloha!

Akkor az ESC kábelei közt keresd a Hibát, vevő felőli oldalon a fehér szálat mérd ki.
Másra most nem tudok gondolni.
Bekapcsolási hangot is a Motor adja, így a kábelek sorrendjét is nézd át, valamint teszteld le a Mocit-is.

Üdv.


A motort rátettük egy ezrun szabira és azzal ahogy bekapcsoltuk egyből elkezdet forogni.
A motor fehér,fekete,piros kábelei jól vannak összedugva (eggyező színek egymással), csatlakozók jól rávannak forrasztva a kábelra.
A fehér kábelt, hogyan és mit kell rajta mérni? Nem csináltam még ilyent...

szekipapa
2011-04-09, 11:57
Aloha!

Akkor az ESC kábelei közt keresd a Hibát, vevő felőli oldalon a fehér szálat mérd ki.
Másra most nem tudok gondolni.
Bekapcsolási hangot is a Motor adja, így a kábelek sorrendjét is nézd át, valamint teszteld le a Mocit-is.

Üdv.


A motort rátettük egy ezrun szabira és azzal ahogy bekapcsoltuk egyből elkezdet forogni.
A motor fehér,fekete,piros kábelei jól vannak összedugva (eggyező színek egymással), csatlakozók jól rávannak forrasztva a kábelra.
A fehér kábelt, hogyan és mit kell rajta mérni? Nem csináltam még ilyent...


Aloha!

Simán Szakadást kellene mérned.
Mamba szabi esetén a Motor irányításával szól a bekapcsolási hang is.

Ha nem megfelelő a Motor és szabi közti kapcsolat akkor betölt a Szabi, csak dadogva lépeget előre.
Tehát nálad a vevő és a Szabi köz lehet kábeltörés, vagy a Szabi nem Üzemel.

Üdv.

petyagolf2gti
2011-04-09, 12:13
Köszi a segítséget! Nagy valószínűséggel a szabival lehet valami baj. Azért szép, hogy zsír újonnan boltból vásárolt castle szabi alapból rossz >:( Már írtam a castlénak, hogy cserélje ki. Remélem lesz bennük ennyi emberiség...

petyagolf2gti
2011-04-10, 11:59
Valakinek van castle link adaptere amivel a castle szabit lehet pc-re kötni? És jövő héten 16-án a budakalászi versenyre eltudná juttatni? A fent említett szabit szeretném így levizsgálni ott a versenyen, hogy felveszi-e a géppel a kapcsolatot vagy télleg teljesen kuka a szabi. A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. petya

dtr
2011-04-11, 11:47
Ha nem kalibrálással indítod, (vagyis a távot üresben hagyod) bekapcsoláskor, akkor is a piros világít?

petyagolf2gti
2011-04-11, 23:58
Hello!
Igen, ugyan úgy a jobb szélső piros led világít mintha full gázosan. És semmi hangot sem add.
Üdv.

szekipapa
2011-04-12, 00:14
Aloha Uraim.
8)
http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,89016.msg1096297.html#msg1096297
8)
Jó8

dtr
2011-04-17, 00:39
Most láttam, hogy a 4600kv-s és az 5700kv-s cm36-os motor discontinued a Castle oldalán. Vajon az 1406-os égypolusú sorozatnak csinálják a helyet, vagy jön valami még újabb?

Palánta
2011-05-15, 14:31
Ezt láttátok már? http://www.castlecreations.com/products/nc1415.html

menki007
2011-05-26, 20:12
Sziasztok!

Ez is ide tartozik: http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,89199.0.html

Üdv.
Menki

petyagolf2gti
2011-06-10, 19:57
Nekem az a kérdésem lenne mamba max pro szabi kapcsán a graph viewer progit, hogy lehet életre kelteni vele mert nem mutat semmi görbét és előhozni sem bírom?! :( Egyébként a setupoló program működik vele... Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv. Péter

Grimbow
2011-06-12, 12:58
Nekem az a kérdésem lenne mamba max pro szabi kapcsán a graph viewer progit, hogy lehet életre kelteni vele mert nem mutat semmi görbét és előhozni sem bírom?! :( Egyébként a setupoló program működik vele... Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv. Péter



sehogy, mivel a Graph Viewer program a Dataloggeres szabikhoz való (repülős/helis/meg az 1:5 ös bajába való szabályzó) azokkal tudod nézegetni otthon a menet közben loggolt adatokat. a MMP nem tudja ezt.

kidan3
2011-06-12, 16:53
Íme az a Castle kombó (Mamba XL)ami még a hpi baja-t is 2 kerékre kényszeríti:
http://www.castlecreations.com/images/gfx-mamba_xl/gallery/Mamba-XL-Combo-700w.jpg
http://www.castlecreations.com/images/gfx-baja/Mamba-XL-with-trucks-700w.jpg
http://i168.photobucket.com/albums/u180/Arct1k/0ff44065.png
http://www.castlecreations.com/products/mamba_xl.html
És végül egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=nbC0yutQ3aw

orpheus
2011-06-18, 21:53
http://www.youtube.com/watch?v=LX_vZ334Pqo


Láthatóan halad... :D

J.laci
2011-07-09, 17:29
Sziasztok!

Minap vettem egy Castle Creations 1/10-es (sidewinder SCT) szabályzót, és egy Ezrun 10T (3900kv) motort
Nagynehezen sikerült bekalibrálni, működött is, utána a távirányítón állítottam egy reverse-t (hogy minek, azt nem tudom), próbálom megint, de már csak a 3 led halványan világit rajra (a piros egy kicsit erősebben, de az se teljes fényerővel), és semmi hangjelzés, azaz elvileg rossz a szabályzó és a vevő közötti kapcsolat, de kimértem a kábeleket, és minden jó, egy másik repülős szabályzóval (ugyanazzal a vevővel ugyanazon a csatornán) a motor működik. Próbáltam másik vevővel is, és másik csatornán is, de ugyanaz a baja, ill ha nem dugok rá vevőt, akkor is ???

A távirányitón (Futaba 6EXA) állítottam már EPA-t, DR-t is, de semmi...

2 cella life-vel akarom hajtani, azzal is próbáltam, 7,1V van benne, elvileg elégnek kell hogy legyen

Castle link nincs hozzá. Ha vennék hozzá egyet, szoftverfrissítés után megjavulna? (Ha nem muszáj, akkor nem akarok venni)

Vagy valami egyéb ötlet?

Laci

Szerk: Azért próbálgattam még, mert teljes gáznál a piros világitott (a leírás szerint is így van), de utána féknél a zöld világított a sárga helyett...
A vevő a szabályzón keresztül kapja az áramot, és a szervók mozognak, csak a motor nem

dtr
2011-07-09, 23:50
A reverse után újra kell kalibrálni.

J.laci
2011-07-10, 05:55
De nem engedi, hogy kalibráljam...
Bekapcsolom, és halványan világít mind a 3 led, és semmi hangjelzés...

Valahogy nem lehet újrainditani (reset) ezt a szabályzót, hogy minden visszaálljon a gyári beállításra? ::)

Hyde
2011-07-10, 22:08
Szia!
Újrakalibrálást nekem csak akkor engedte ha kihúztam a vevőből a kábelt és a motort is levettem a szabiról, aztán mindent vissza. Castle link az alapsetuphoz nem kell, csak ha a gyári beállításokon akarsz változtatni. De a rádión az összes trimm, EPA 0-n kell legyen.
Egyébként nekem reverse-n volt a távon a gáz mikor setupoltam, ennek ellenére hibátlanul működik. Gázra a zöld, fékre a piros led világít.
Legjobbakat! Üdv.

J.laci
2011-07-10, 23:36
Szia!
Újrakalibrálást nekem csak akkor engedte ha kihúztam a vevőből a kábelt és a motort is levettem a szabiról, aztán mindent vissza. Castle link az alapsetuphoz nem kell, csak ha a gyári beállításokon akarsz változtatni. De a rádión az összes trimm, EPA 0-n kell legyen.
Egyébként nekem reverse-n volt a távon a gáz mikor setupoltam, ennek ellenére hibátlanul működik. Gázra a zöld, fékre a piros led világít.
Legjobbakat! Üdv.

Szia!

Kipróbáltam, de semmi :(
Közben továbbolvastam a manual-t, eddig nem tudtam, hogyha kalibrálásnál a full gázt nem veszem le az x. hangjelzés után, akkor belép a programozásba... én meg bekapcsolom, tartom full gázon, közben olvasom a manualt (csak az elejét, ahol a kalibrálás van írva), és közbe belép a programozásba, én meg úgy tudtam, hogy még kalibrálásba van, és folytattam a kalibrálást, helyette meg programoztam (kitudja hogy mire ???)...
Furcsa is volt, hogy nem írt olyan hangjelzéseket, mint amiket kiadott...

Ez esetben a Castle link-el visszalehet állítani az alapbeállításokat?

menki007
2011-07-10, 23:45
Szia!

Igen! ;)
Ha letöltöd a programot demó módban is megnézheted, hogy miket lehet állítani rajta!
Lásd itt: http://www.youtube.com/watch?v=oaaHYEmYOEI

Üdv.

J.laci
2011-07-10, 23:58
Köszönöm megnéztem a programot, úgy látom, lehet hogy csak egy kattintás lesz az egész... ::)

Holnap postára adom(csak gyorsabb, és olcsóbb is mintha vennék egyet, és várnék 2 hetet, meg kb 5000Ft minusz), egy Castle link-el rendelkező személynek, remélem sikerül életre keltenie ::)

J.laci
2011-07-13, 21:55
Sziasztok!
Elért az ismerősömhöz a csomag, próbálta a géppel összehozni de ezzel a szöveggel nem engedi: device connection status failed
Ilyenkor mi van?
Lehet vele csinálni valamit? vagy kuka?(ezt azért nem akarom...) :'(

Hyde
2011-07-13, 22:59
Az azért túlzás lenne. Főleg úgy hogy hogy az alapsetupot elsőre én is elcsesztem. Másodjára viszont összejött. Sajnos annyira nem vágom ezt a szabit, nemrég vettem én is. De talán Kárpi kolléga tud segíteni. Neki van ilyen szettje, én is Tőle vettem.
Üdv.

J.laci
2011-07-16, 12:18
Köszönöm mindenkinek! de egyenlőre úgy néz ki, hogy csak polcdísz marad :( :( , kukába azért még nem dobom, hátha később sikerül megjavítani...

dtr
2011-07-16, 20:36
Ezt az oldalt (http://www.castlecreations.com/support/repairs.html) nézted már?

menki007
2012-10-03, 23:06
Sziasztok!

Használja valaki a 1.38-as Firmware-t? ???

Esetleg vélemények is érdekelnének!

Előre is köszi!

Üdv.
M.

dtr
2012-10-03, 23:55
Sziasztok!

Használja valaki a 1.38-as Firmware-t? ???

Esetleg vélemények is érdekelnének!


Személyesen még nem, de kukkants majd be ide (http://www.rc-monster.com/forum/showthread.php?t=18832&page=7), egyelőre tetszik neki a finom indulás.

menki007
2012-10-04, 21:35
Köszi, remélem jól működik vele! ;)

dtr
2012-10-04, 23:39
Köszi, remélem jól működik vele! ;)

Úgy legyen! :) Szombaton már azzal mész?

menki007
2012-10-11, 23:48
Hibátlanul működött az 1.38-al! ;)

dtr
2012-11-08, 11:27
Valami készül...
http://www.bigsquidrc.com/wp-content/uploads/2012/11/Castle-Creations-Water-Proof-ESC.jpg (http://www.bigsquidrc.com/castle-says-lets-get-wet/)
Vajon mi lesz benne a vízhatlanításon kívül? Castle link live gondolom igen, szenzor? Erős BEC, mint a Talonban? (És mit is jelent a hamarosan? Karácsony előtt csak akkor jelentik be, ha már a boltokban van.)

ave
2012-11-13, 17:35
De durvaaaa....1:38 beta fw és lehet BEC voltage-et állítani! 5V-tól 7V-ig :o :o :o :o
István, jobb, mint 1.24? Most én is felraktam a Blur ESC-re, amin meg végképp csodálkozom, hogy HPI ESC is variálható firmware-ileg ::)

dtr
2012-11-19, 22:24
Ha esetleg mostanában kellene valami, akkor van pár egész jó akciós ár:
http://www.castlecreations.com/promos/black5day.html

xinis
2013-01-14, 14:13
Sziasztok!

Sikerült vennem egy E-Revo-t gyári Mamba Monster szettel. Két alkalommal használtam a gyári távjával, minden rendben is ment, aztán kicseréltem a távot egy FS-GT3B-re. Ezt ugye könnyebb álligatni, mint a gyári távot..... A problémám a következő: elvileg összetanítottam az új távval a szabit leírás szerint, de amikor tegnap kimentünk játszani, olyan érzésem volt, mintha nem menne úgy, mint a gyári távval. Mintha nem adna annyi gázt, mint a gyári táv.
Valaki találkozott már hasonlóval?

Előre is köszönöm, üdv. Imre

vilmos663
2013-04-21, 22:49
Nem tudom aktuális-e még de valószínűleg a gáz beállításnál a gyári érték kisebb(pl 70%) és így nem ad neki olyan jelet hogy felpörgesse a mocit 100%-ig.

menki007
2013-06-17, 22:13
Sziasztok!

Megjelent az 1.39-es Firmware! ;)

Üdv.
M.