PDA

Teljes verzió megtekintése : Milyen OSD-t használsz?



saxon
2011-07-14, 09:51
Köszi a válaszokat!:)

Ha a valasz "egyeb", kerlek ird ide, hogy mi.

Stallmaster
2011-07-14, 18:24
HK-s E-OSD :D

saxon
2011-07-14, 23:20
Sorry, az kimaradt, potoltam.



HK-s E-OSD :D

mcelek
2011-07-14, 23:25
Mivel az EasyOSD tropa és az RVOSD elszállt, most Feiyu következik ;)

saxon
2011-07-14, 23:30
Az Easy Osd-t sajna en is galyra vagtam anno.. de a RVOSD hogy szallt el? Zarlat valahol?



Mivel az EasyOSD tropa és az RVOSD elszállt, most Feiyu következik ;)

mcelek
2011-07-15, 22:49
A FlyCamOne HD volt a fedélzeten :'(
Ezzel már korábban is volt egy affér, lezárta a felvételt és kikapcsolt :o
Sajna az RVOSD kábelei az előző startnál sérültek, de nem is volt a robot készreprogramozva :-[
Valószínűleg az esésnél resetelte magát a kamera és én nem mentem rajta újra végig, hogy jók a beállítások, gondolm x méretű fájlnál kikapcsolt, vagy csak qwa meleg volt (53 C)
Jó thermik is volt, úgyhogy akár külföldre is eljuthatott :'(

saxon
2011-07-15, 23:18
Akkor ezek szerint szo szerint elszallt? :(
Olvastam valamelyik topicban, de azt hittem, utana megtalaltad.



A FlyCamOne HD volt a fedélzeten :'(
Ezzel már korábban is volt egy affér, lezárta a felvételt és kikapcsolt :o
Sajna az RVOSD kábelei az előző startnál sérültek, de nem is volt a robot készreprogramozva :-[
Valószínűleg az esésnél resetelte magát a kamera és én nem mentem rajta újra végig, hogy jók a beállítások, gondolm x méretű fájlnál kikapcsolt, vagy csak qwa meleg volt (53 C)
Jó thermik is volt, úgyhogy akár külföldre is eljuthatott :'(