PDA

Teljes verzió megtekintése : Táv hiba?:



Aztech
2012-03-02, 12:15
Az a problémám hogy a távomon az egyik csatorna nem középen állítja meg a szervót hanem egyik irányba többet, másik irányba kevesebbet tér ki, átdugtam másik szervóra is azt a hibás csatornát, azzal is ezt csinálja. A többi csatorna jól működik, azokat középen állitja meg és ugyanannyit térnek ki jobbra is balra is. Valami táv problémára gyanakszok vagy nem tudom!

PLZ HELP!

köszi elöre is.

Aztech
2012-03-02, 14:05
Megoldódott, addig nem nyugodtam! :D

A távba azon a csatornán el volt csúszva a potméter, megigazitottam, fixáltam és ennyi! ;)

Niky
2012-05-29, 13:09
Megoldódott, addig nem nyugodtam! :D

A távba azon a csatornán el volt csúszva a potméter, megigazitottam, fixáltam és ennyi! ;)




Ez nekem is fennáll, egy régi f-14-esnél.. mit kell csinálni pontosan? Neked milyen távnál volt ez?

donLee
2012-05-30, 13:26
Megoldódott, addig nem nyugodtam! :D

A távba azon a csatornán el volt csúszva a potméter, megigazitottam, fixáltam és ennyi! ;)




Ez nekem is fennáll, egy régi f-14-esnél.. mit kell csinálni pontosan? Neked milyen távnál volt ez?


A rádiót szét kell szedni és a problémás csatornához tartozó potmétert (ezt tekergeti a kormánybot egy kis mechanikán keresztül) kell rögzíteni. Ezt általában a poti nyakán levő anya meghúzásával lehet megtenni, de láttam már olyan rádiót is ahol a poti be volt ragasztva..

Niky
2012-06-04, 09:44
Köszönöm, a segítséget :)