MackóII
2014-06-11, 05:50
Sziasztok. Tud valaki segíteni, vagy tud valaki olyat aki vállalna fél egy órás időtartamban egy kis bemutatót? Lehet helivel, robbanó motoros, elektromos repülővel, vagy bármivel ami repül.
Időpont: 2014. 06.17. kedd.
A közönség: kb 15-25 fős diák csapat, 16 évesek, fiúk lányok vegyesen.
A helyszín: Kenderes. Nyilván a közelből várok élénk jelentkezést, hogy ne kelljen 3 órát utazni. Egy 80-100 km még belefér. Gondolom én.
Díjazás: úti költséget, üzemanyagot térítem, a repülőbe is. Étel ital is akad. Bér.....élvezetből.... vagy ha mondod az árat, mondom, hogy bele fér e a keretembe.
Én egy elektromos vitorlával leszek kint.
Van viszonylag nagy lekaszált terület egy közeli réten. 100x25m kb. Nem asztallap minőség, de lehet rajta játszani. Reptér is lenne, de azt még nem kaszálták az idén, így az kiesik.
Várom a jelentkezőket.
Ha tud valaki jönni, vagy tud szólni valakinek aki eljönne, nagyon hálás lennék.
Itt vagy telefonon. 20-851-31-74
Köszönöm: Szilágyi Ferenc
Időpont: 2014. 06.17. kedd.
A közönség: kb 15-25 fős diák csapat, 16 évesek, fiúk lányok vegyesen.
A helyszín: Kenderes. Nyilván a közelből várok élénk jelentkezést, hogy ne kelljen 3 órát utazni. Egy 80-100 km még belefér. Gondolom én.
Díjazás: úti költséget, üzemanyagot térítem, a repülőbe is. Étel ital is akad. Bér.....élvezetből.... vagy ha mondod az árat, mondom, hogy bele fér e a keretembe.
Én egy elektromos vitorlával leszek kint.
Van viszonylag nagy lekaszált terület egy közeli réten. 100x25m kb. Nem asztallap minőség, de lehet rajta játszani. Reptér is lenne, de azt még nem kaszálták az idén, így az kiesik.
Várom a jelentkezőket.
Ha tud valaki jönni, vagy tud szólni valakinek aki eljönne, nagyon hálás lennék.
Itt vagy telefonon. 20-851-31-74
Köszönöm: Szilágyi Ferenc