PDA

Teljes verzió megtekintése : BOSCAM TR1



zsolesz.
2014-10-13, 20:32
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Valaki használ ilyen kamerát? A problémám az hogy mindig csak 3 percet rögzít.
ÜDV:ZSOLESZ

karee2
2014-10-13, 20:57
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Valaki használ ilyen kamerát? A problémám az hogy mindig csak 3 percet rögzít.
ÜDV:ZSOLESZ


Bocsi az OFF-ért, de akkor ez egy FOSCAM TR1!!!!

ITEM
2014-10-13, 22:29
Bocsi az OFF-ért, de akkor ez egy FOSCAM TR1!!!!
[/quote]

Naa ne szóld már le,nekem két IP kamerám is van otthon tőlük. :D (http://www.foscam.com/)

ITEM
2014-10-13, 22:30
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Valaki használ ilyen kamerát? A problémám az hogy mindig csak 3 percet rögzít.
ÜDV:ZSOLESZ


Cserélj kártyát benne,valószínű,hogy nem tud folyamatosan írni a kártyára. Formázd meg a kártyát és úgy próbáld.

Red
2014-10-13, 22:31
A problémám az hogy mindig csak 3 percet rögzít.


bár nem használok ilyet, de nem lehet a tipikus hiba, hogy szar a kártya benne?
próbáld ki egy class10-es kártyával

zsolesz.
2014-10-15, 19:05
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Igaz csak 1 értelmes választ kaptam, amit külön köszönök Raid kapitány-nak. Természetesen Class 10-es kártyát használok.

zsolesz.
2014-10-15, 19:18
Bocsánat ezt elírtam!!! Külön köszönöm ITEM íll Red kapitányok-nak!!

karee2
2014-10-15, 20:05
Bocsánat ezt elírtam!!! Külön köszönöm ITEM íll Red kapitányok-nak!!


De akkor most jó, vagy sem?

zsolesz.
2014-10-15, 20:15
Szia! Sajnos nem! Majd megpróbálom másik kártyával. Egyébként arra gondoltam hogy szoftveresen nem e lehet állítani? És ha igen, akkor milyen szoftver kell hozzá?

Pistu
2014-10-15, 20:55
Esetleg ha mar valaki beujitott egy ilyen kaperat szerintem orulnenek paran ha tennel fel 1-2 sima es tv-out-os videot. Megkoszonnenk... ;D

Egyebkent nekem a hd19-em volt. Sajna a quaddal egyutt elszallt de ha jol emlexem a menuben mintha lett volna allitasi lehetoseg a fileok darabolasara felvetel kozben. Sajnos ehez nem talaltam letoltheto manualt igy csak tippelnek, hogy ennel is lehet...

karee2
2014-10-16, 05:37
Esetleg ha mar valaki beujitott egy ilyen kaperat szerintem orulnenek paran ha tennel fel 1-2 sima es tv-out-os videot. Megkoszonnenk... ;D

Egyebkent nekem a hd19-em volt. Sajna a quaddal egyutt elszallt de ha jol emlexem a menuben mintha lett volna allitasi lehetoseg a fileok darabolasara felvetel kozben. Sajnos ehez nem talaltam letoltheto manualt igy csak tippelnek, hogy ennel is lehet...


http://www.youtube.com/watch?v=ESBVcOxBfQE

Pistu
2014-10-16, 08:14
http://www.youtube.com/watch?v=ESBVcOxBfQE

Ezt lattam, de ezen nem derul ki hogy kulso vagy belso felvetel....