PDA

Teljes verzió megtekintése : Dji lightbridge beállítás



Mulder
2014-11-02, 20:35
Remélem ennek az eszköznek még nincs saját témája.

Igazából segítségre lenne szükségem:
A problémám az, hogy egy ipad air-használnék mint monitort, ami működik is,
de a kép a kijelző kb. 2/3át tölti csak ki. Valaki megtudná mondani, hogy hol
tudnám ezt beállítani pontosan???

Köszönettel:Roland

Mulder
2014-11-16, 16:57
Tényleg nem? Senkiiii?

deltahf
2014-11-16, 17:26
Szerinted hány embernek van Lightbridge? :D

zafir38
2014-11-16, 20:22
Remélem ennek az eszköznek még nincs saját témája.

Igazából segítségre lenne szükségem:
A problémám az, hogy egy ipad air-használnék mint monitort, ami működik is,
de a kép a kijelző kb. 2/3át tölti csak ki. Valaki megtudná mondani, hogy hol
tudnám ezt beállítani pontosan???

Köszönettel:Roland




A Zenn Csabiék elég behatóan foglalkoztak vele.
Van emai de chaten is válaszolgatnak dolgokra.

http://www.zenn.hu/modelsport/contact_us.php

Mulder
2014-11-17, 20:44
Köszönöm !!

:D :D :D

mcelek
2014-11-17, 23:14
Aztán tessék megosztani, hogy sikerült :P
Na meg azt is, hogy a 720p-re butított átvitelnek mennyi lett az fps, esetleg oszthatnál meg videót :-*