PDA

Teljes verzió megtekintése : S.O.S szab



sasmadar66
2006-04-17, 00:03
Sziasztok !
- tud valaki segíteni abban, hogy::
- van egy szabályzóm , a pontos tipusát nem tudom.
- de ugy vettem, hogy 2-3 LIPO-ra is jó !!!!( automata)
de addíg míg 2 lipoval repültem semmi gond nem volt !
3 lipoval felpuffasztotta az akupakkomat ! :-(
- a mérések szerint ( 5,3V nál ) kapcsol le !!
- akár 2 cella akár három !
- szerintem akkor csak 2 cellára jó !!?? LEHET ????
- vagy valahogy át lehetne kötni ??? vagy akkor behúztak a csőbe ...:-((
HELP
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060416/szab_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://www.kepfeltoltes.hu/view/060416/szab_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060416/szab_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://www.kepfeltoltes.hu/view/060416/szab_004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kösz !!

Laceko
2006-04-18, 21:04
Szerintem programban állíthato,ha jól látom
atmel van benne,és azon a kis négyzet forrfüleken
keresztül programozták(égették) be.

dj_us
2006-04-19, 00:03
Lehet hulyeseget mondok, de pl Francii fele szabalyzokhoz is lehet venni kulon szervizkabelt programozashoz. :roll:

sasmadar66
2006-04-19, 00:29
- ma kérdeztem az eladót...
ő se tudja mi lehet a gond :-(
így vissza küldtem cserére..
köszönöm....