PDA

Teljes verzió megtekintése : Jeti Advance 18 plus



dj_us
2006-06-21, 00:31
Sziasztok!

Akinek van ilyen szabalyzoja, vagy jol ismeri ezt a tipust, kerem segitsen rajtam :) Kaptam egy ilyen szabit leegetve, es most eppen javitas alatt van, azaz el is keszult elviekben :) Tehat a kerdesem az lenne, hogy hogyan tudom kiprobalni? (sose volt meg 3 fazisu cuccom) Mivel motorom sincs, mmormota leirasa alapjan gyorsan osszedobtam egyet amivel majd tudok tesztelni. Hallottam olyat, hogy nem bootol be akkor sem, ha a vevo nem kap jelet, stb. Radugtam a vevore, tettem ra motort, de semmi, nem is bootol. Jah es van rajt egy ket eres vezetek ami meg szinten nem tudom mire valo. Ugytudom automata cellafelismerese van, tehat ketlem, hogy arra kell a jumper. Tehat a kerdes lenyegeben, hoygan tudom elinditani? :lol:

Oleg
2006-06-22, 13:47
Szia!

Egy 12 -es és egy 30 -as Advance szabályzóm van. A bekapcsolás a következőképpen megy, Adót bekapcsolom, gáz alaphelyzetbe, motorra és a vevő gáz csatornájára csatlakozik a szabályzó. Összekapcsolom az akkuval. A 30 -as szabályzón még van egy kapcsoló is amivel lehet élesíteni a szabályzót. Ha jól tudom ez a vevőnek a tápját kapcsolja. Ha minden jó, akkor, a szabályzó szépen elcsipogja a beállításokat. A 12 -es szabályzón nincs külön kapcsoló ha rákötöm az akkut akkor egyből éles.

Gondolom ilyen a tied is:


http://graphics.hobbypeople.net/gallery/648590.jpg


Az a kéteres vezeték az ahhoz a kapcsolóhoz megy amivel a szabályzót be lehet kapcsolni. Lehetséges, hogy itt a baj, mert ezzel kellene bekapcsolni a szabályzót. A szabályzó valóban automatikusan felismeri a cellák számát.

Amennyiben tévedtem valamiben kérlek javítsatok.


Üdv:

Oleg

dj_us
2006-06-22, 14:31
Koszonom, probaltam rovidrezart allapotban is, ugy sem indult. Bar a vevore csak talalomra radugtam, ado meg a kozelben sem volt :D

dj_us
2006-07-07, 15:17
A szabalyzoban kicsereltem a tonkrement alkatreszeket, osszeraktam. Mivel nem volt tuti jo motorom, elvittem haverhoz. Axival szepen bebootol, es gyonyoruen megy :) Tettem ra csatlakozokat, rovidre zartam a kapcsolo helyet es kesz is :) Ezuton koszonom megegyszer annak a rendes modellezonek, aki ily modon jarult hozza, hogy elkezdhessem vegre a repulos modellezest :) :wink: