PDA

Teljes verzió megtekintése : Szabályzó programozása - controller setup menu



TZolka
2006-07-08, 22:16
Brushless szabályzó programozásához szeretnék segítséget kapni. Odáig világos, hogy bekapcsolom az adót, full gázra állítom, majd csatlakoztatom az akkut a szabályzóhoz. Ekkor belép a fő menübe, és elkezdi csipogni a lehetőségeket, CELLÁK TÍPUSA ÉS SZÁMA, FÉK, TIMING MODE, PWM. Amelyiken változtatni szeretnék, annál a gázkart középállásba állítom, és ekkor az adott menü variációi közül választhatok.
De hogyan? Középállásból feltolom a gázt?

Anonymous
2006-07-08, 23:00
A válasz igen!
Itt elég részletesen volt szó erről (is). --> http://forum.rcmodell.hu/viewtopic.php?t=607

dj_us
2006-07-08, 23:58
Pontosan milyen szabalyzorol van szo?

TZolka
2006-07-09, 08:18
Karzo-tól vettem, és csak annyit tudok róla, hogy 30A-es.

Anonymous
2006-07-09, 08:22
Gondolom, hogy TowerPro lehet. :roll:

dj_us
2006-07-09, 14:10
De ezek a programozasok masik szabalyzoknal is vannak? Pl jeti advance 18?

TZolka
2006-07-09, 19:32
Gondolom, de elárulná valaki, hogy akkor most hogyan is van?

Anonymous
2006-07-09, 19:47
Olvass egy kicsit vissza... :roll:

TZolka
2006-07-09, 20:44
...igen!
Köszi!
Én vakegér, :pff: úgy látszik, hogy baj van a szememmel! :shock: Ki oltotta le a lámpát?! 8-[

TZolka
2006-07-12, 20:37
Sajnos még mindig nem sikerült belépni a menübe. Megkérdeztem Karzo-t, de ő is értetlenül áll a dolog előtt, mert neki sem sikerült. Most azt várom, hogy kiderítse, mi lehet a megoldás, de addig a gépem a földön marad. :cry:

Anonymous
2006-07-12, 20:57
Véletlenül nincs eltrimmelve a gáz? Csak mert működnie kell...

TZolka
2006-07-12, 21:52
Nem hiszem, mert két különböző konfigurációt próbáltunk, ez egyiket Karzo a saját összeállításában, a másikat meg én itthon.

totyi
2007-05-24, 16:29
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mire szolgálnak a programozó kártyák és hogy kell őket használni?
Tudom, hogy van sok féle, de én csak egy általános felvilágosítást szeretnék kérni.
Köszönöm!

Dhjoco
2007-06-02, 10:56
Sziasztok!
Lehet hogy a szabályzómon a féket lehet állítani csak?
A szabim az egy Wow-13 Amperes
Megköszönném ha valaki tudna segíteni! :lol:

pufadtkavics
2007-06-30, 13:10
Sziasztok!

Nekem egy Tamiya TEU-101BK típusú szabályzóm van, és nincs hozzá leírásom, és nem tudom a tulaajdonságait se. Tudnátok nekem segíteni? Hogyan tudom beállítani? Milyen funkciók vannak rajta?

Köszi:pufadtkavics

pufadtkavics
2007-07-01, 16:44
Elnézést. Hogy lehettem ilyen vak? Megtaláltam a programozást.

Kössz:pufadt