PDA

Teljes verzió megtekintése : LRP F1super reverse digital



Kisrozi
2007-01-21, 11:42
Sziasztok , most szereztem egy ilyen szabit, és az a hibája ,hogy nem reagál a setup gomb lenyomására. Se hátramenetet kikapcsolni, se setupolni nem tudom. (nyomhatom fél órát is akár) Szerencsére működni müködik a távommal, kérdés az ,hogy a maxot teljes kitérítésnél leadja e?.
Vajon a mikrókapcsoló meghibásodhatott? Vélemény esetleg ?

janigt
2007-02-04, 19:35
Igen,valószínüleg elromlott a microkapcsoló.
Én is jártam már így.

Kisrozi
2007-02-06, 19:51
az volt, illetve az , ha kicsit ferdén nyomom működik