PDA

Teljes verzió megtekintése : Hubsan 501S



Gergő92
2018-03-06, 14:50
Sziasztok!

Szerintetek egy teljesen gyári gépben, ki lehet-e cserélni az 5,8 Ghz-es adót egy komolyabb teljesítményűre?
Valahogy meg szeretném növelni az FPV hatótávot.

Köszönöm a válaszokat!

smith_hun
2018-03-06, 17:17
Szokták mondani, hogy inkább a videójel fogyjon el hamarabb, mint az RC link...szerintem kár beleölni a pénzt...a kutya nem fizeti meg soha azt a pénzt, amit beleölsz...

Syx
2018-04-25, 16:50
Sziasztok!

Szerintetek egy teljesen gyári gépben, ki lehet-e cserélni az 5,8 Ghz-es adót egy komolyabb teljesítményűre?
Valahogy meg szeretném növelni az FPV hatótávot.

Köszönöm a válaszokat!Mekkora a hatótávod? Az enyèmet (advanced táv) 5-600 mèterig próbáltam, de nem volt vele gond. Amit olvastam róla, hogy közeli jelvesztès esetèn èrdemes átnèzni az antenna csatlakozásokat. Ha standard távod van, akkor pedig az antenna csere lehet jótèkony hatással a hatótávra. Youtube-on vannak videók róla. Nem egy bonyolult dolog ès alkatrèsz kittet is árulnak hozzá kb 3000 ft-èrt a banggoodon. Láttam videókat ahol 1,5-2 km-ről is volt kèp a gyári állapotban.

Tapatalkkal küldve az én SUPER eszközömről

lanove
2018-09-28, 17:37
Sziasztok!
Van egy hubsan 501s pro gépem de nem ad képet. Más minden működik mivel lehet probléma és javítható?
Köszönettel!

ITEM
2018-09-29, 12:30
Sziasztok!
Van egy hubsan 501s pro gépem de nem ad képet. Más minden működik mivel lehet probléma és javítható?
Köszönettel!

Ezt nézted már ?


https://www.youtube.com/watch?v=gw_OP7y3W9I

lanove
2018-09-29, 16:44
Hi ITEM!

Az enyémen a hasa alatt nem világít a led, ha jól tudom piros és zöld.
A gép bekapcsolásakor szokott lenni FPV és videó és akkor világított.Jó a videó csak nekem a professzionális távval van.
Valami ötlet?

jocikiraly
2018-11-21, 17:33
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen szerkezetet, és gondoltam legalább annyit leellenőrzök rajta, hogy működik e. Csavarok nélkül, lakásban, csak egy motorindítás. Úgy hogy táv bekapcs, aksi drónba be,csipogás ahogy kell, bejön a kép, drón villog, én örülök. Kalibrálás, majd csipog, hogy nincs GPS jel... Mondjuk panellakásban nem is csodálom...De hát nem is akartam repülni, csak a motorok hangját akartam hallani.Tehát a távon a két botot le és kifele nyomom, de a motorok nem élesednek...Újra megcsinálom, minden gömbölyű, de a motorok nem élesednek. Nem volt még GPS-es gépem, ezért nem tudom, hogy ilyenkor mi van.Szóval, ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném....