PDA

Teljes verzió megtekintése : Programkártya



Mazsika
2007-10-08, 09:46
Hasznos, esetleg másokat is érintő információ:

A HiModel (Hobby Wing Pentium sorozathoz az X-Power (X-REG) programpanelja is jó és viszont.

http://www.rcpanda.hu/shop/product_info.php/cPath/30_178/products_id/1657?osCsid=6n4u2o1ut2lt7jlgtueb91u963

Hallomásből pedig tudni vélhető, hogy a mikrokontroller, és a szoftver is több gyártó modelljénél teljese azonos ( Jeti Advanced jumperes kártya állítólag jó a KEDA szabályzókhoz?....) Ha valakinek van még ilyen tapasztalata, hogy melyik kártya melyik szabályzót tudja programozni, he habozzon, írjon !

http://www.rcpanda.hu/shop/product_info.php/cPath/30_178/products_id/2536?osCsid=6n4u2o1ut2lt7jlgtueb91u963

lbalazs
2007-10-11, 09:29
helo!

én vette egy olyan keda advanceplus kártyát, és próbáltam vele a szintén keda 12 amperos szabit programozni, de nem tudom csinált-e valamit.

a következöt csináltam:
beállítom a jumperokkal amit akarok, rádugom a programkártyát, utána meg az akksit a szabira. egyet pittyen, aztán sokat várok és se kép se hang. lecsatlakoztatom, és nem hinném, hogy csinált valamit (sokmindent nem probáltam, de gáz ugynaolyan logaritmikus maradt mint elötte)

leirás ugyebár nem jár hozzá, és legalábbis a webshopban online sincs. nem tud valaki egyet valahol? angolul is tökéletes lenne, csak legyen valami.

köszönöm,
balázs

lbalazs
2007-10-11, 20:25
leteszteltem a progkartyát több beállítással, úgy tünik a szabi azzal a bekapcsolás utáni pittyenéssel nyugtázza, hogy vette az adást. szóval úgy tünik ennyiböl áll a programozás.

Kövi
2007-10-15, 20:35
Leteszteltük és mükk. A JETI Advance Plus is ugyanígy tesz.
Itt jegyzem meg, hogy a két kontroller még nyákterve is azonos, csak a fetekben van egy kicst több tartalék a JETIn kb 3-szoros árért...

Gelei Imre
2007-10-30, 18:29
Jól csináltad a programozást, össze kell állítíni a KEDA leírása szerint
az áramkört. Kell hozzá egy vevő egy aksi és egy motor. Összedugod a szokás szerint, mint a repülőben a motort a szabályzóval és az aksival. A pittyenés után lehúzod a vevőről a csatit és rádugod az előtte beállított programkártyára. A kis pittyenés jelzi, hogy vette a programot. És kész........ :lol:

Gallion
2008-04-10, 13:23
Sziasztok,

Tudnátok abban segíteni, hogy a TowerPro szabályzóval melyik kapható programkártya vagy kártyák kommunikálnak?
Külső és belső forgórészes motorokhoz felváltva használom és a minden egyes átállíttási programkoncertektől szeretném magamat megkímélni.
A webshopokban nem találtam hozzá programkártyát.

Üdv, Gallion

Tamás2
2008-04-11, 20:08
Sziasztok!

Én Pulso 22A-es és 60A-es szabályzókhoz használom a Jeti-féle
Advance Plus prog.kártyát.
Tökéletesen együttműködnek.
Én úgy sejtem, hogy az Advance Plus jelölésű szabályzókban
ugyan az a program fut.(Programmilag 6-opciósok)
Egyébként a Pulso szabályzókhoz oda van írva(zenn.hu), hogy "Jeti liszensz
alapján gyártott".
Ha a Pulso ugyan az lenne mint a Jeti akkor viszont árban a Pulso nagy
előnyt élvez a Jeti-vel szemben.(9900Ft-ért vettem a héten a 60A-es Pulso-t!)
Minden esetre nagyon gyanús, hogy ugyan arról a konstrukcióról van szó.(Pulso-Jeti)
Sajnos azonban amiket leírtam itt nem 100%-os bizonyosság.

üdv.
Tamás

tujunga
2008-04-19, 16:40
Sajnos azonban amiket leírtam itt nem 100%-os bizonyosság.
Nos, ezzel én is így vagyok.
http://www.rcmodell.com/shop/product_info.php/cPath/30_178/products_id/2536?osCsid=c4jlrtmpqr1nv1v4lome76e5t3

Itt azt írja, hogy:
A Keda A.Plus szab ezekkel kompatibilis:..

És a Hobby Wing-gel? Vagy azzal mi kompatibilis?
http://www.rcmodell.com/shop/product_info.php/cPath/30_178/products_id/1657?osCsid=c4jlrtmpqr1nv1v4lome76e5t3
Míg itt a jobb felül "csak" BEC van írva, addíg hasonló a Francinál van mellette Bat
is. Igaz rá van írva: "oemrc"
Ez azonban akkor kell, (ha jól tudom) amikor a vevőnek külön tápot adunk...?

Tamás2!
A Pulso mellet miért döntöttél ?
Lehet, hogy olvasgatni kellene még...
Uff, t :-[

Tamás2
2008-04-19, 21:24
Szia tujunga!

-2A-es BEC-je van.
-6-opciós programmozhatóság.
Ezen belül számomra fontos volt a lakapcs. fesz. állíthatósága.(2.7V vagy 3V/cella-Lipo)
3-cella A123-nál a 2.7V az előnyösebb.
-"Jeti liszensz"--Talán ad némi garanciát.
-Visszafogott ár.
A 22A-es szabit használtam eddig, majd most cseréltem le 60A-re.
Tökéletesen működik.
A lágy tápfesz-ki üzemmódban kb 1-perc-el a műsor vége előtt elkezdi visszavenni a fordulatszámot.
Ezt teljesen precízen és folyamatosan teszi, hogy még biztonságosan le lehessen szállni a géppel.
üdv.
Tamás

liberty
2008-04-23, 20:56
Helló !
Most hozta meg a futár nekem is ezt a 60A -es szabit . A csomagolás , a csatlakozók , minden nagyon bizalom gerjesztő . Összeraktam csipogással előadta magát ahogy kell és FÜST .........! :'( Most ott tartok hogy feladom , mindent átnéztem sehol semmi hiba , eddig csak nevenincs ócska szabijaim voltak még mind működik , most meg nem tudom mi tévő legyek ???

Tamás2
2008-04-24, 21:06
Szia liberty!

Selejt sajnos minden márkánál lehet.
Vissza vele a boltba!
Én tavaly egy olcsó kefés szabályzóval szívtam meg.
Kb. 15E Ft-kárt okozott.
üdv.
Tamás