|
Jabag
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2010-04-22, 13:46:52 » |
|
Ha szombaton jössz Tapolcára a Herend kupára, ott élőben sok-sok (eddig 42!! nevezés) F1H-s gépet láthatsz majd, ellesheted a technikákat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2010-04-23, 18:29:31 » |
|
Olyat lehet csinálni hogy van az óra meg a szervo de köröztetö kampo nélkül van? (Ugy értem be van álitva az idö szervo meg az oldásra és simán felhuzom megy mint egy gyujtozsinoros csak 120mp-nél old) Nemtom jol irtam e vagy hogy érthetö voltam de remélem  Viszlát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
szabadonrepülők körrepülők épülőben pedig egy: -snubert -asw 19
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2010-04-24, 16:22:11 » |
|
Helo Na versenyen nézelödtem Rájöttem hogy nem is kell szervo az idözittöhöz és meg lehet csinálni hogy attol számoljon mikor leold és nem kell köröztetökampo. Na engem ijen idözittöora érdekelne akinek van kérem jelezze meg az ára kb 5 körül érdekelne ha van egyáltalán anyiért. Viszlát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2010-04-28, 06:54:40 » |
|
Bár belegondolva jo lenne köröztetösnek Akkor ha valaki tud szerezni olcson köröztetökampót irjon Előre is köszönöm Viszlát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
szenya
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2010-04-29, 09:29:14 » |
|
Szia Modelles! Küldtem e-mailt, ha érdekel keressél meg. Üdv: Szenya szenya.papa@freemail.hu
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Szenya.
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010-05-12, 14:39:44 » |
|
jonapot minap ráakadtam a dzsigolo nevü 140cm fesztáv környékü repülöre valaki ismeri ezt a modelt? a terven bár mennyire keresem az ortökét hogy miböl kéne készitteni csak nem találom (tudom hogy balza de mien vastag) ha valaki tudja kérem segitsen előre is köszönöm üdv
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yakari
Rádiós

Nem elérhető
Lakóhely: debrecen
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010-05-13, 14:04:10 » |
|
Szia! Melyik rajzod van meg? Emlékezetem szerint két 6mm-es balsalapot összeragasztottam, aztán kívülről 1mm-es rétlemmel borítottam.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
General Lee
Csirke
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010-06-01, 04:11:21 » |
|
Üdv modelles
Szerintem tényleg keresd meg a szenyát mert ő sok mindeben tud segíteni és ha már elektronikus óráról kérdezgetsz ott szinte mindent lehet csak megfelelő kacat kell hozzá:D
Lee
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010-06-25, 15:09:59 » |
|
üdv mindenkinek minap láttam ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=EFAO184XCIw&feature=relatedegy ehez hasonlo F1K tipusu repülönek a tervét keresném ha esetleg valaki tud elektronikus formában külddeni nagyon megköszönném válaszotokat előre is köszönöm helo
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Peter N
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010-06-25, 20:59:30 » |
|
Helo Na versenyen nézelödtem Rájöttem hogy nem is kell szervo az idözittöhöz és meg lehet csinálni hogy attol számoljon mikor leold és nem kell köröztetökampo.Na engem ijen idözittöora érdekelne akinek van kérem jelezze meg az ára kb 5 körül érdekelne ha van egyáltalán anyiért. Viszlát
A köröztetésnek semmi köze az idözitéshez, addig köröztetsz mig termiket fogsz (legalább is ez a célja a köröztetö kampónak) majd lekapcsolás itán lépik üzembe az idözittö óra ami lehet mekanikus vagy elektronikus is.Köröztetés nélkül megfelel a célnak a gyujtózsinor is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ugy szeretlek titeket mint ti engemet.
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010-06-27, 09:28:37 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010-06-27, 18:02:14 » |
|
nagyon köszönöm üdv
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
modelles
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010-06-28, 10:56:23 » |
|
Jó reggelt Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a modellek hogyan is működnek? A motor viszi fel és utána vitorlázik? Ugyanúgy, mint pl: egy F1H-s modellnél a vízszintes csillapitto nyillik fel a leidözittéshez? Ezt a modellt szeretném megépíteni kisebb változtatásokkal: http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/f1k/11-1990raletiicmilos.gifA változtatások annyiból állnának, hogy a kormánylapátot leteszem az aljára és kicsit összenyomom, mint pl: http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/f1k/9-1987harsfalviistvankeleix.gifa másik változtatás hogy ahol a csillapitto felugrik, tennék oda egy csiszolt lapot, ami fogja (bocs hogy így írom, de nem tudom, hogy hívják  ) Azt is úgy, mint az előbb bejelölt linken ha ezeket megcsinálom úgy, hogy a sujpontot otthagyom ahol lennie kéne akkor működni fogy? Válaszotokat előre is köszönöm Viszlát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztebi
Csirke
Nem elérhető
Lakóhely: Zalaegerszeg
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010-06-28, 19:13:07 » |
|
Jó reggelt Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a modellek hogyan is működnek? A motor viszi fel és utána vitorlázik? Ugyanúgy, mint pl: egy F1H-s modellnél a vízszintes csillapitto nyillik fel a leidözittéshez? Ezt a modellt szeretném megépíteni kisebb változtatásokkal: http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/f1k/11-1990raletiicmilos.gifA változtatások annyiból állnának, hogy a kormánylapátot leteszem az aljára és kicsit összenyomom, mint pl: http://www.cavalloni.hu/kepeskonyv/f1k/9-1987harsfalviistvankeleix.gifa másik változtatás hogy ahol a csillapitto felugrik, tennék oda egy csiszolt lapot, ami fogja (bocs hogy így írom, de nem tudom, hogy hívják  ) Azt is úgy, mint az előbb bejelölt linken ha ezeket megcsinálom úgy, hogy a sujpontot otthagyom ahol lennie kéne akkor működni fogy? Válaszotokat előre is köszönöm Viszlát Az a legegyszerűbb megoldás, ha a vízszintes csapódik fel időzítéskor, a és a vízszintes előtti felcsapódásgátló állítja meg. A szárny időzítés már bonyolultabb 1. ilyen modellnek. A súlypontot úgy tudod beállítani, hogy már minden készen van, összerakod a modellt, motort és légcsavart is, de a parzolt nem ragasztod fel, csak felgumizod, és akkor állítod be a szárny előre-hátra csúsztatásával a súlypontot (kb a szárnymélység 53%-ához.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|