Koszonom Zoli, Python es George az aggodalmakat jol esik igazan

de nem kell megijedni a repcsi nem torott osze csak masnal fojtatja palyafutasta s ezuton szeretnem leirni ez az a "balsa kacat" repulo amit Aeroworksnak yak54 hivnak es ami ami eletemben eloszor nem okozott csalodast sot sokszorossan meglepet mindenteren .... a 3 repulese utan olyana tudott valni mintha kb 2 eve repultem volna vele .........meg egyeszer vennek ujjbol meg vennem............komolyan.Mindenkinek ajanlani tudom aki nem sajnalja a plusz arr kulonbseget......megeri....
A Story a kovetkezo: Repterunkon egy f3a vereseny volt es egy Mike Williams nevu ur aki melesleg F3a UK elsohelyezet es Uk frestyle 3D pilota felajanlot egy kedvezo osszeget miutan repult vele nem tudtam ellenallni a 1550 fontos ajanlatanak keszpenzben ami kb 550 ezer forint igy eladtam neki, o neki .......ez egy gyakorlo model lesz a 3 db super composite extraja mellett ennyi lenne a Yak54 Cardiffban repul tovabb...
Kozben veletelen szeruen ram ragadt egy masodik Xtreme composite Sukhoi29 es uton van egy 2.7m xtreme composite Edge540T Castlol mintas amivel nincsen trevem most osszerakni .... a veletelnul ram maradt xtreme sukhoival fogok foglakozni,
hat ennyi egy napig gondolkodtam eladjam vagy ne de jo arrat kaptam egy modelt nehez egyben eladni manapsag tehat repultem vele bodogsagot okozot a pontossaga szerintem A LEGJOBB BALSA ARF AMIT VALAHA VOLT.............marmint nekem...
es Par kep az ujjonan jottek rol.....

megegyeszer koszonom az aggodasokat