+  RCMODELL Fórum
|-+  Modellrepülőgépek
| |-+  3D, TOC nagygépek (Moderátorok: hilti, Francii, Török Zoltán)
| | |-+  Aeroworks(Usa) Yak54 QB Edition 2.5m
Oldalak: 1 ... 3 4 [5]   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Aeroworks(Usa) Yak54 QB Edition 2.5m  (Megtekintve 2228 alkalommal)

macboy
Másodtiszt
Nem elérhető Nem elérhető

Lakóhely: United Kingdom

« Válasz #60 Dátum: 2010-07-31, 17:31:17 »

Koszonom Zoli, Python es George az aggodalmakat jol esik igazan Kacsint de nem kell megijedni a repcsi nem torott osze csak masnal fojtatja palyafutasta s ezuton szeretnem leirni ez az a "balsa kacat"  repulo amit Aeroworksnak yak54 hivnak es ami ami eletemben eloszor  nem okozott csalodast sot sokszorossan meglepet mindenteren .... a  3 repulese utan olyana tudott  valni mintha kb 2 eve repultem volna vele .........meg egyeszer vennek ujjbol meg vennem............komolyan.Mindenkinek ajanlani tudom aki nem sajnalja a plusz arr kulonbseget......megeri....

A Story a kovetkezo: Repterunkon egy f3a vereseny volt es egy Mike Williams nevu ur aki melesleg F3a UK elsohelyezet es  Uk frestyle 3D pilota felajanlot egy kedvezo osszeget miutan repult vele nem tudtam ellenallni a 1550 fontos ajanlatanak keszpenzben ami kb 550 ezer forint igy eladtam neki, o neki .......ez egy gyakorlo model lesz a 3 db  super composite extraja mellett ennyi lenne a Yak54 Cardiffban repul tovabb...
Kozben veletelen szeruen ram ragadt egy masodik Xtreme composite Sukhoi29 es uton van egy 2.7m xtreme composite Edge540T Castlol mintas  amivel nincsen trevem most osszerakni .... a veletelnul ram maradt xtreme sukhoival fogok foglakozni,
hat ennyi egy napig gondolkodtam eladjam vagy ne de jo arrat kaptam egy modelt nehez egyben eladni manapsag  tehat repultem vele bodogsagot okozot a pontossaga  szerintem A LEGJOBB BALSA ARF  AMIT VALAHA VOLT.............marmint nekem...
 es Par kep az ujjonan jottek rol..... Kacsint megegyeszer koszonom az aggodasokat Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog

« Utoljára szerkesztve: 2010-07-31, 17:35:02 írta macboy » Naplózva
Soliman
Kapitány

Lakóhely: Cserszegtomaj-Debrecen

« Válasz #61 Dátum: 2010-07-31, 21:50:00 »

Én nem aggódtam.Nem kell Téged félteni,ahogyan látom......  Kacsint Gratula az új "üvegesekhez"!
Naplózva

06703780263. QQ Yak54 102"Da100,SebArt Katana S30,AcroMaster,Gemini,MiniMag,Glider zolf@freemail.hu
george
Kapitány

Lakóhely: 06/30-911-2654

« Válasz #62 Dátum: 2010-08-01, 07:44:22 »

Thomas,

Ez igen.Szép az Edge.Örülök,hogy nem zúztad le a Yakot  Kacsint

Üdv.
Naplózva

Ha minden rendben van akkor nincs semmi gond.Lehet jönni.....
macboy
Másodtiszt

Lakóhely: United Kingdom

« Válasz #63 Dátum: 2010-08-02, 22:19:07 »

nem zuztam el Geogreg csak eladtam kedvezo arrban Vigyorog Vigyorog Vigyorog de nagyon jo kis repcsi volt azt mondhatom ha ujra lesz balsa ugyan ileyen lesz de nagyban 3m es ben az ujjab usa szinsemast mar lehet kapni gyonyoru........az edge 540 erdekel meg egyezhetunk vadi uj dobozban van.......2.65m fesztav 100 cc moci hoz valo en most a  masodik xtrem composite su29 pakolom ossze gyakorlasra ......motort kerssek bel van egy oreg da 50 sem azt eladom es egy dle55 probalok bele tenni....al akarom rakni repsulyban 8kg ala hab gep lesz remelem.....
Naplózva
george
Kapitány

Lakóhely: 06/30-911-2654

« Válasz #64 Dátum: 2010-08-03, 10:31:42 »

Hey Thomas,

Edge nekem még nem volt.De ez szép.PM a részleteket pls....

Üdv .
Naplózva

Ha minden rendben van akkor nincs semmi gond.Lehet jönni.....
Oldalak: 1 ... 3 4 [5]   Fel
Nyomtatás
Ugrás: