Kaphato most valahol/valakinel EMESE? es ha igen holkinelmennyiert?
Printable View
Kaphato most valahol/valakinel EMESE? es ha igen holkinelmennyiert?
Gondolom: Füligjimmy vagy Ati mindketten gyártanak sajátotIdézet:
Pistu eredeti hozzászólása
Miért 1.2 -ön akarsz 10km felett repülni. Szerintem 2.4 videóre még nem készült de biztos tudnának.Idézet:
Ja asszem "Eigc" is készít ilyet!
Ja hogy ez frekifuggo is. Ezt nemtudtam.
Igen. Videótechnikában műholdvevő beltérit használunk, távirányításra pedig Motorola GM950 kommunikációs rádiót 72MHz-en. A beltérihez az EMEse nevű előerősítőt használjuk, aminek rendkívül kicsi a zaja és igen nagy az erősítése. A távot 200km-ig teszteltük, a videót 40km-ig.Idézet:
pulsarxp eredeti hozzászólása
Szép napot!
ati
aha, szóval Ti csináltátok. Gratulálok, tetszik az ötlet, és a megvalósítás is :)Idézet:
ati eredeti hozzászólása
200km irányításnak? az nem rossz :)
Az csak egy teszt volt repcsi nélkül, és egy hegy tetejéről, egyenőre nem napi gyakorlat. A nagyobb távolságokhoz gép is kell, meg akkumulátor. A teszt CM340-el készült 25W kimenő power, a mostanim GM950 35W-os.
Na megerkezett a malnakevero melle a helix is. Mar csak meg kell szerezzem a postatol. Remelem szombaton lesz lehetosegem es le tudom tesztelni a magnestalp es atalakito nelkul mit megy a rendszer illetve hogy a helix mennyit dob a dolgon. Bizakodo vagyok, aztan majd kiderul. Ha osszejon es megfelelo lesz a terep amit kiszemeltem akkor a velencei to felett megyek majd. Ott nincs semmi zavaro tereptargy.Idézet:
Van arra szárazföld is, nem muszály eláztatni a technikát, ha egy kis mallőr csúszik be :o
kapcsolható, ha a tápjába raksz egy kapcsolót. kikapcsolva is átengedi a jelet, kipróbáltam.
Idézet:
pulsarxp eredeti hozzászólása