Re:Videoátvitel FPV repüléshez
Idézet:
Ltomi78 eredeti hozzászólása
Szep tav....ez az elso 10km feletti rep?
Orange rssi 43% on?..az jooo
Idézet:
feket663 eredeti hozzászólása
1,3GHz, 800 mW kínai adó, házi készítésű, csak tolómérővel behangolt antennák, ground plane az adón, biquad a vevőn.
Volt már egy 10,2 kilométeres repülésem, csak akkor össze volt görbülve a vevő antenna. :D
Az openlrs-ről meg annyit, hogy már 800 méternél 43% az RSSI, de azt tartja szépen, mondjuk oda is nagyobb nyereségű antennát használok az adón, egy saját készítésű moxont.
Idézet:
1,3GHz, 800 mW kínai adó, házi készítésű, csak tolómérővel behangolt antennák, ground plane az adón, biquad a vevőn.
Esetleg nem valami hasonló volt az a galád ami ezt a távot produkálta? ;D
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwOFgxMD...ZBg~~60_57.JPG
Örülnék ha végre lenne valaki aki nem csak lehuzza ezeket a kínai "csodákat", mert még mindíg szemezek ilyennel, csak még jót nem hallottam róla.
Az adó pont ilyen, csak megszabadítottam a hűtőbordától, míg a vevőt lecseréltem egy Lawmate-ra.
Egyébként sokak szerint ez az adó ugyanaz, mint amit a Rangevideo forgalmaz, és többen használnak megelégedéssel.
adóm ilyen nekem is van, kicsit tuningolt, de jól szuperál, sokkal jobb mint a Lawmate 1.2/500mW-os
Mit lehet egy ilyen adón tuningolni? Nem mintha nem lenne így is elegendő a hatótávja, csak kérdezem... :)
Idézet:
Mit lehet egy ilyen adón tuningolni? Nem mintha nem lenne így is elegendő a hatótávja, csak kérdezem... :)
én már tuningoltam vettem, ahogy látom a csati lett lecserélve, le lett komolyan árnyékolva(- még a kijelző is rácsos (gondolom 2.4Ghz-es vezérlés mellett használták), át lett dobozolva és a hűtőbordát is kapott. Meg ki tudja mit még ami nem látszik kivülről :)
Ezek teljesen jok...mondjuk a vevot en is lawmatre csereltem..Raktam fel helix antennat az adora coverlefet..azota nincs video gondom 6-7 km re megyek ott az akku miatt szoktam visszajonni...a video tokwletes..pwdig az egyik adombol csak 300mw jon ki.
Lenywg egy jo veteli antenna!
Idézet:
bakesz eredeti hozzászólása
Idézet:
Esetleg nem valami hasonló volt az a galád ami ezt a távot produkálta? ;D
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwOFgxMD...ZBg~~60_57.JPG
Örülnék ha végre lenne valaki aki nem csak lehuzza ezeket a kínai "csodákat", mert még mindíg szemezek ilyennel, csak még jót nem hallottam róla.
Énis ijet használlok megcsupaszítva és megelégedéssel nem rotyog és kijön belőle a kraft.
Találós kérdés:
Mi lehet az öntecs alatt?
http://flytron.com/camera-accessorie...scrambler.html
Gondolom bármi is az nem kerül 40E-be....