A kábelezés jó, ha a kamerát dugom rá direktbe akkor megy szóval a freki is és az adó is, ha átdugom az osd kimenetére akkor fekete kép, de ha adót cserélek akkor megy az osd képe...
Printable View
A kábelezés jó, ha a kamerát dugom rá direktbe akkor megy szóval a freki is és az adó is, ha átdugom az osd kimenetére akkor fekete kép, de ha adót cserélek akkor megy az osd képe...
Lehet hogy az OSD tul sokat vesz el a videojelszintbol, az Immersion meg erzekeny erre.
Üdv mindenkinek! Olvasgattam a fórumot,de a rengeteg információból nem tudom sajnos kinyerni a nekem megfelelőt. Szeretnék egy komplett video szettet (kamera,adó,vevő) németországban használnám és race dront építek. A rádióm 2.4 Ghz,tehát valami barátságos frequenciával. Az ár nem érdekes,de a kép minőség igen!Ez nem táv repülés,tehát egy jó 90 fokos látószögre szükségem lenne. Köszönöm elöre is!
Köszönöm szépen! Elég korrektnek néz ki.
Rogton agyuval verebre :D ?!
Nem is mondta hogy HD val akar repulni..
Latom ez a penz nem szamit mindenkibol kihozta a vegleteket.
Viccet felreteve az a getfpv s kombo elgondolkodtatott...bar 3 szor annyiba kerulne mint a mostani analog rendszerem es quadom ;)
Edison biztos HD re gondoltal mert az 5.8 frekit nem zavarja a 2.4 ...es 5.8 analog vtx ek mar 20-35 usd bol megvannak es egesz jo minoseg...a tobbi mar csak a jo diversityn meg antennakon..meg egy normalis fpv szemuvwgwn mulik na meg egy 600tvl feletti ccd vagy cmos kameran.
A HD az persze mas ha arra van igeny...
Hááát...nem tudom...a minőség számít, a pénz nem...egyértelmű utalás, hogy nem analógozni szeretne 5,8GHz-en...a Prosight minősége pedig elég nyilvánvaló, ha valakinek van keret...bár lehet bedobnám még a versenyzők közé a Skyzone 3D szettjét is...;)
Nem szeretnék mindenképpen HD-t. Kérlek linkeljetek olyan eszközöket,amiket ti is használnátok és a kép minőség is megfelelő. Bízom a tapasztalatotokban. Én már összeraktam egyszer egy FPV rendszert,de a video átvitel elég gatyás volt. Köszönet kínának :)ami fontos lenne az adó,vevő,antennák.picit azért olcsóbban,mint a HD :)
Szerintemnnezz szet a facebook fpv DRH adok veszek be.
Most tele van hype okkal...tramp HV video ado., vagy imerrsion 600mw os adoja....na meg a videoszemuvegbe epithwto diversitys vevok amik mindig a legjobb vetelt valasztjak ugy hogy a zajt szinte eszre sem veszed.
Kameranak ott a foxeer vagy hs1177 ezer neven kb ugyanaz a jo minosegu kamera..vagy a runcam owl.
Ezekben biztos nem csalodsz.
Videoszemuvegen viszont en sem tokoltem mindig a legerosebb fatsharkot vettem...most is HD2 om van...bar van mar ujabb de nem felbontasban jobb.
Udv