Lekapcsolt adó esetén 200 m megvan, messzebb még nem próbáltam.
Printable View
600mw teljesítmény mellett (ha valóban kijön annyi belőle) a 200m is nagyon kevés...nekem ugyailyen teljesítményen rhcp antennákkal stabil 2700-3000m a távolságom...valszeg halott a vtx-ed...
Földön, gyári antennákkal azért nem kell több km-t várni tőle, de egy felet minimum tudnia kellene.
Szemüvegbe applikált a cucc, vagy a távirányítóra?
Több csatornát is próbáltál?
Lehet nem is a videó rendszer hibája, hasonlóan durvát egy olcsó FlySky távirányítóval már tapasztaltam.
Google keresőszavak:
2,4GHz videórendszerem:
- ImmersionRC 2,4GHz 750mW (1db)
- hangolt málnakeverők 3 és 4 levelű antennákkal
- FRSKY 7dB patch antenna
- 5" TFT 2,4GHz DVR monitor
5,8GHz videórendszerem:
- ImmersionRC 5,8GHz 600mW 8CH (3-4db)
- ImmersionRC Spironet RHCP antennapáros
- ImmersionRC Spironet LHCP antennapáros
- custom PAGODA-antennapáros
- egyedileg hangolt 5,8GHz 5-menetes RHCP helikális antenna
- kínai 14dB 5,8GHz patch antenna
- Feelworld 7" 5,8GHz diversity monitor PVR-732
Nagyjából ennyi...most váltok át a Mini Talonnál majd 5,8GHz-ről 1,2GHz-re, LAWMATE videóadó és vevő kombóval, illetve hangolt 1,2GHz-es RHCP antenna párossal, és majd valamikor esetleg egy lineáris antenna kombóval (pl. GP + patch)...antán majd kiderül...
Csináltam egy kísérletet.
Ennyire közeli antennákkal a 2.4-es irányítás, ennyire szemetel bele az 5.8-as spektrumba.
A zavarmentes kikapcsolt adóval van. Érdekes, hogy a durvább a Taranis belső modulja volt, a külső FlySky modul alig zavart be.
Érdemes lenne megnézni nálad is hasonló módon, hogy van-e a spektrumnak olyan része, amibe nem küld tüskéket az irányításod.
Vagy egyszerűen messzebb rakni egymástól a 2 antennát, mert fél méter is sokat jelentett. :)
Régebben olvastam, vagy mondta valaki,hogy 1.2-vtx-frekvenciák közül a vtx van amelyik frekin erösebben ad. Valós ez? Ha igen melyiken? Köszi.
Ez nem csak az 1.2ghzre igaz. Igaz mindre. De ezt csak meressel tudod ellenorizni. Olyan nincs h minden ado ugyanazon a frekin ad erosebben.
Csak egy jo power meterrel valo bemeressel tudod egy adott adomudulra meghatarozni helyik frekin ad nagyobb teljesitmennyel.
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI P7-L10 eszközömről