Haladtam vele, ilyen lett, mint a képeken. Bár, ez az irányításé, de a megoldás ugyanez a videó adónál is.
Printable View
Haladtam vele, ilyen lett, mint a képeken. Bár, ez az irányításé, de a megoldás ugyanez a videó adónál is.
Marha kíváncsi leszek a gyakorlati tapasztalatra...
Csatolás 46515
A hetvegen sikerult 3km tavolsagot elerni egy olcso kinai fpv rendszerrel!
Onmagaban ez nem nagy tavolsag de a figyelembe vesszuk h 5.8ghz-en tortent olcso kinai szutyok cuccokkal akkor azert dicsekvesre melto.... ;)
Eachine 5.8 600mw vtx
Realacc pagoda antenna
Fr632 diversity vevo
Realacc triple feed patch es Aomway lohere.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b49f603224.jpg
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI P7-L10 eszközömről
ideális esetben a duplájának is mennie kellene.
Csakhogy nem eppen lehetett az esetet idealisnak nevezni.
Honvedsegi radarok mellol felszallni nem eppen idealis. Es nem hiperszuper meregdraga csucsminoseg alkatreszek voltak a gepen. Csakis olcso silany minosegu cuccok.
Tudjátok...én már úgy vagyok vele, hogy kínai adónál addig el sem hiszem ami rá van írva, amíg ki nem méretem így-úgy...
A tripla-feed antennától én többet várok. (van nekem is) Kb. hasonlóra számítok, mint egy panelantenna, vagy egy 3-6 menetes helikális esetében.
De tudod mit...Te legalább ki tudtál menni reptetni! Irigyellek kicsit...
Ebben viszont igazad van. Egyszer egy hadgyakorlaton repültem a quadommal, még a 433 mhz-es openlrs rendszert is bezavarta, bizonyos szabályos időközönként berezgett a gép, aztán a szintén általam épített, de már nem az én tulajdonomban álló skywalker le is zuhant, szintén openlrs-el.
Openlrssel repulok en is. Most hogy mondod nekem is elofordult neha erdekes rc link kimaradas. De nem tuljdonitottam neki jelentoseget. Az elokepen viszont szepen latszik mikor fordul felem a radar. De pl a taranis hangszoroja is zizeg ilyenkor.
Lehet teljesitmen boven. Az osregi orosz radartechnika tudhat valamit. :)
Nálunk itthon a szobában ütemesen megszólalt a hangfal.
Akkor is, ha még a drótot is kihúztam belőle.
Bár ez jó pár évvel ezelőtt volt, azóta lehet már korszerűbb, kisebb teljesítményű a szomszédos reptér lokátora.
Itt picit nagyobbak vannak! :)
https://www.sonline.hu/wp-content/up...64lokator1.jpg