A prodrone.pl-nél kapsz bemért antennákat bármilyen frekvenciára. Vagy esetleg, ha Ati fórumtársunk foglalkozik még ilyesmivel, akkor tőle.
Printable View
A prodrone.pl-nél kapsz bemért antennákat bármilyen frekvenciára. Vagy esetleg, ha Ati fórumtársunk foglalkozik még ilyesmivel, akkor tőle.
Azt is lehet, hogy a találkozón felrakunk egy gépre (mondjuk az enyémre) egy plusz 5,8 ghz adót, és leküldöm azon is a videóképet és elindulok.. MTD megbírja :) Akkor lehet antennaversenyt is csinálni akár akit érdekel :)
Benne vagyok, idő lesz rá bőven...hozom a készletet...
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy a képen látható VTX csatlakozót hol lehet beszerezni? (itthon) és egyáltalán mi a neve?
Csatolás 48353
90 fokos sma vagy rpsma... HQelektronika esetleg..
Bocsánat, nem az antenna csatlakozóra gondoltam hanem a fehér 'adat-táp' csatlakozóra..
JST-SH talán, le kellene mérni a raszter távolságot tolómérővel, ha 1mm akkor JST-SH...
Google-ba írd be jst types és képekre keress...
Hali!
2 esetleg 3km átfogására keresem a tuti antenna tx rx párost 5.8 ra. Fatshark szemuvegek ha jól tudom elég érzékenyek. (Fpv csupa)
Tapatalkkal küldve az én EVA-L19 eszközömről
A haverom már rendelt tőlük kétszer, nem volt gond velük. Az antennák is jó minőségűek.