Oldal: 30 / 31 ElsőElső ... 20262728293031 UtolsóUtolsó
Eredmény: 291 - 300 (307) összesen

Téma: A konyhában nem csak a nők lehetnek ügyesek!!! (Fozotopik)

  1. #291
    Senior Member Karajev logója
    Csatlakozott
    06-04-17
    Hely
    Tirol
    Hozzászólás
    3.812
    Egy ket dolgot en is összeütök,bar jomagam nem eszem
    Csak nehany a tobb szaz variaciobòl :
    Ha szeretnel egy jo muss t vagy braunit,vagy barmit az ünnepre,jelezd csinalok tutorial videot









    "GW Slick 540 - AxiGold" / "Extra 330 RR"" /"E339 EDF Jet" / "Sebart Avanti S EDF" / " Spektrum"

  2. #292
    Senior Member Karajev logója
    Csatlakozott
    06-04-17
    Hely
    Tirol
    Hozzászólás
    3.812






    "GW Slick 540 - AxiGold" / "Extra 330 RR"" /"E339 EDF Jet" / "Sebart Avanti S EDF" / " Spektrum"

  3. #293
    Senior Member Emunem logója
    Csatlakozott
    11-05-31
    Hely
    Wien/Kisvárda
    Hozzászólás
    1.928
    Karajev, braunira vevő vagyok Jöhet a videó. Asszonyt 4. házassági fordulóra meglepném. Nyáron lesz, de sosem árt előre felkészülni.
    Üdv: Emunem

    Minden lehetséges...

    VRX Blade 10T / Piros rettenet
    W.I.P. / Axial SCX-10 / Ford F-150 aka KÉK Bálna
    W.I.P. / Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
    2,4GHz / Póráz
    + Hangvezérelt utódok.

  4. #294
    Moderátor vegyész logója
    Csatlakozott
    04-09-06
    Hely
    Kispest
    Telefon
    +36 70 886 0671
    Hozzászólás
    1.372
    Már a kuglófnál sejtettem, hogy valamit nagyon tudsz. Ha a Te munkáidat látjuk a képeken, akkor nyilván ebből élsz. Az ilyen videóknak komoly értékük van. Ha közkinccsé teszed őket, akkor azt külön megköszönjük. Karácsonykor nálunk is lesz egy kis családi összejövetel, én is szívesen csillognék valamivel.

    Üdv
    A dzsungelben minden ehető. Te is. http://poly-matrix.hu/ FB.: https://www.facebook.com/profile.php...6%3A1545734537
    Üzlet: 1182 Budapest, Vak Bottyán u. 1.

  5. #295
    Senior Member Karajev logója
    Csatlakozott
    06-04-17
    Hely
    Tirol
    Hozzászólás
    3.812
    Köszönöm a szep szavakat,de nem cukrasz vagyok "csak" szakacs
    Bar par cukraszt mar zavarba hoztam az idők alatt

    Elso körben ajanlok egy nagyon jo Linzert ami pofon egyszerű,es nagy kedvenc lesz,majd raterunk a braunira.
    Csak pici türelmet kérek de hamarosan jelentkezek.

    Udv,Gabor
    "GW Slick 540 - AxiGold" / "Extra 330 RR"" /"E339 EDF Jet" / "Sebart Avanti S EDF" / " Spektrum"

  6. #296
    Senior Member Emunem logója
    Csatlakozott
    11-05-31
    Hely
    Wien/Kisvárda
    Hozzászólás
    1.928
    Kösz előre is.
    Nekem még van időm
    Üdv: Emunem

    Minden lehetséges...

    VRX Blade 10T / Piros rettenet
    W.I.P. / Axial SCX-10 / Ford F-150 aka KÉK Bálna
    W.I.P. / Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
    2,4GHz / Póráz
    + Hangvezérelt utódok.

  7. #297
    Senior Member Karajev logója
    Csatlakozott
    06-04-17
    Hely
    Tirol
    Hozzászólás
    3.812
    Hello Urak!

    Brauni képekben.

    A rezeptet leirom hamarosan.

    Tehät minden hozzävaló,a vajon es a tojäson kívül egy keverötälba.



    A stobahömersekletü vaj miatt fontos hogy a vaj legyen a legutolsó amit hozzäadunk! Hogy miert?
    Mert relatív sok tojäsos a tészta és a hideg tojäs lehüti a vajat.

    Alapanyagok a vajon es a tojäson kívül,egyben bele:



    Majd hozzäöntöm a tojäsokat! Nem kell szétvälasztani,egyben a többi alapanyaghoz.
    Ha a keverögep keszenletben van akkor adom hozzä a szomahömersekletü vajat.
    ( erdemes elötte kivenni este,relativ meleg helyre tenni a vajat!semmi esetre ne mikrozva melegitsük a hideg vajat! )
    Az alapanyagokat ätkeverjük alaposan geppel!

    A csokit külön megolvasztjuk,jo minösegü csoki kell,ne katica bevonòt hasznäljunk.

    Legjobb lassu vizfürdöben,fontos hogy a csoki ne menjen max 40-45 fok fölé!
    Tökeletes olvasztas 32 fok de az otthon nehezen kivitelezhetö.45 körül meg ugyan az marad a csoki minösége!
    Érdemes a csokival kezdeni mert ez sokäig tart..ha precizen csinäljuk.

    Az ätkevert masszät kivesszük a gepböl:



    Majd hozzäkeverjük az olvasztott csokolädét,habkanällal..kezzel,de ne habverövel.

    Aztän sütöpapirral bélelt tepsibe kb 2-3 cm vastagon eldolgozzuk a masszät.



    Sütése elömelegített sütöben 175 fok es 25 perc!
    Sütes végén egy relatív lägy masszät kapunk,mäs dolgung nincs mint kíhüteni.
    A sütesnel ha van mód a sütö levegöztetésre akkor tegyük meg,ha nincs akkor fakanäl a sütöajtòba.

    Megsülve a teszta:



    En mindig kihüte glazuròzom,erröl majd kesöbb irok,hogy hogyan.

    A tepsiböl valò kivétel ugy egyszerü ha egy hasonlo tepsit ( mint a sütesnel hasznält) az aljäval räteszünk a kesz tesztara es ätforditjuk az egeszet.

    Papirt le kell huzni,és visszafordít!! Mindig az a fele lesz a glazùrós ami a sütésnél fent volt.

    Ha elkeszült ilyen lesz:



    Jobb oldalon a Linzer,mellette a Brauni és utana egy Dunau Welle

    Irjatok egy tepsimeretet hogy ätszämoljam a anyagmennyiséget.

    Üdv,Gabor
    "GW Slick 540 - AxiGold" / "Extra 330 RR"" /"E339 EDF Jet" / "Sebart Avanti S EDF" / " Spektrum"

  8. #298
    Senior Member Emunem logója
    Csatlakozott
    11-05-31
    Hely
    Wien/Kisvárda
    Hozzászólás
    1.928
    Kb 1kg masszához valóval kibékülök. Ha arányaiban lehet vele szórakozni.
    Üdv: Emunem

    Minden lehetséges...

    VRX Blade 10T / Piros rettenet
    W.I.P. / Axial SCX-10 / Ford F-150 aka KÉK Bálna
    W.I.P. / Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
    2,4GHz / Póráz
    + Hangvezérelt utódok.

  9. #299
    Senior Member Karajev logója
    Csatlakozott
    06-04-17
    Hely
    Tirol
    Hozzászólás
    3.812
    Hello urak,
    Kissebbre vettem az adagot,a mennyisegekböl mär tudjätok toväbb pontosítani.

    - 120g Liszt
    - 40g Kakao ( nem cukrozozt)
    - 8 tojäs
    - 240g nyers! Barna cukor.
    - 120g mez
    - 160g cukor
    - 400g vaj ( szobahömersekletü )
    - 280g Et csoki (olvasztott)
    - 4 ev kanäl olivaolaj
    - 200g darält dio
    - 1/2 citrom leve ( kicsi citrom nem gibbon gencitrom )
    - 1/2 narancs leve ( kicsi narancs)

    170 fok ,25 perc sütöpapir és 2 cm es teszta a tepsibe.Fakanäl a sütöajtòba.
    Sok finòmítäs van a receptben es sok "komoly" hotel dolgozik vele.

    Aki fotoval igazolja hogy megsütötte azonnal küldöm pü ben a glasur receptet!



    A glasur receptem a Hotel Burj Al Arab bol van ezert csak az kapja meg aki megsüti
    "GW Slick 540 - AxiGold" / "Extra 330 RR"" /"E339 EDF Jet" / "Sebart Avanti S EDF" / " Spektrum"

  10. #300
    Moderátor vegyész logója
    Csatlakozott
    04-09-06
    Hely
    Kispest
    Telefon
    +36 70 886 0671
    Hozzászólás
    1.372
    Ha jól sejtem, akkor a nyers barna cukor finomítatlant jelent.

    A feleségem megölne a sok cukor miatt, ha a jelenlétében megsütném, de 21-én ügyel. Ha már készen van, akkor elnézi nekem. (Így volt ez a kuglóffal is.) Ha ügyes leszek, akkor talán a karácsonyi összejövetelre is elkészíthetem.

    Köszönöm a receptet!

    Üdv
    A dzsungelben minden ehető. Te is. http://poly-matrix.hu/ FB.: https://www.facebook.com/profile.php...6%3A1545734537
    Üzlet: 1182 Budapest, Vak Bottyán u. 1.

Oldal: 30 / 31 ElsőElső ... 20262728293031 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva