Juli a meghalott...
juli - megbízásából {2007-08-05 15:48}
Kedves Juli fan-ok és utálók! Mondhatják utóbbiak, temetni jöttem Julit, nem siratni…mert sajnos sokak kedves Julcsája visszaadta lelkét a teremtőnek…Orosz Jozefina vagyok, engem kéretett szegényke, hogy utolsó szavait és végakaratát tolmácsoljam, végrehajtsam. -Kedves Juli néni, hát hogy gondolta ezt a meghalást, pont most? -Az úgy van kislyányom – ja, csókulom a kedves Olvasókat – hogy tennap este még úgy belaktam avva az ajándék polónijomos pogácsával, hogy alig bírtam alunni az éjjel. Még átkoztam is jósorsomat, hogy ennyire megszerettek a népek és ennyi dologgal halmoznak el. Van ott kinn egy nagyobb csomag, valami kakukkos óra lehet benne, mer hallani, ahogy ketyeg, azt majd a falumuzejomra hagyom. Még megírtam reggel az álmomat, amit az éjjel láttam, oszt éreztem, itt az idő, menni köll. Az ellenállók legkivállóbbjainak üzenem, jöjjenek el ide, hogy kiválaszthassák a haza szabadítóját. Az udvaron az a szikla – úgy néz ki, mint egy B38-as tégla – abba szúrtam markolatig a moslékkeverőmet…Aki azt onnét ki tudja tépni, először is adjon enni a kocáknak – aztán vezesse diadalra elnyomott népünket. Túl korán kezdtem a harcot, előbb köll befejeznem. Az ojság, ahova érdemtelen soraimat róttam esti gyertyafénynél, terhesnek érzi jelenlétem, legalábbis a sok csahos – mosmá írhatunk bármit, ha már egyszer murgyellóra vettem a figurát, lélegeztethetnek a popimon is… Meghattam a szomszédoknak, kifizettem a villanyt 20 évre előre, hogy a testemet addig tartsák ebbe az öreg Szaratov hüttőbe, amíg nem lesz orvosság a bajomra. Akkor ovatossan óvasszanak föl az üstházba és mongyák el az aktuális politikai helyzetet, mer az ugy köll nekem, mint egy falat kenyér…kehe,kehe… -Rosszul tetszik lenni, Juli néném? -Nem teccik, te ütődött, de a hátja… Várgy, köpök egy kis vért, oszt írgyad tovább… Így la. Szóval elszomorított, hogy mennyire elfajzott a nép, szereti ha lopnak, csanak a fölöttesek, meg hazunnak, aszitték majd nekik is enizik, ha ezt csinyájják. Csakhát nekiek meg mán nem vót tárgynyeremény a privátizácijós lottériján, marattak csak a számaik, aszt meg nizegethetik napestig. Oszt ha lopni próbának, eviszik üket. Eccer kiszalattak a népek az uccára, merhogy kérdék mivégre jádzották ki üket, hát E412-vel lüvődözték ki a szemeiket, oszt megunták. Ja, nem, valami gumi vót az is, ez most valami rákkeltő adallék. Biztos ócsó vót, kapni köll az ilyen alkalmon. Kehe, kehe, kehehe… -Rosszul tet… -Kuss, persze!!! Mingyárt befejezem, maraggyá má. Szóval gondúkozzatok e, ti népek, hogy hogyan legyen legközelebb, mer nagy egy bajba vagyunk. Végül egy szép idézettel bucsuzok. Remélem felvirágozunk még, szép ősi nép! „Nem tudom, hogy akkor én hol leszek, de nem lesz túl jó szagom az biztos.” Kedves Olvasó, eddig tartott a búcsúrendelkezés, most visszaadom a szót a stúdiónak. Tévévévé, Orosz Jozefina.
V.Julcsa – a meghalott
Támadja julit a Birodalom...
juli {2007-08-05 07:43}
Na itt vagyok már kis Drágáim! Az este lehoztam a vetittőt a pallásrul, oszt megnéztem dián a starwarsot, de az 50-guriga után elnyomott az álom… -Nagyvezír a fedélzeten, droidok viiiigyázz!!!! (zárójelben a képi történés – feláll mindenki) -Hrrrrisssss, hruuuussssss - hrrrrisssss, hruuuussssss- prrrruuuutttyyyy – bocs, nyissatok ablakot…(ablakot nyitnának, de az űrben vannak, így gyorsan lélegzik mindenki, hogy hamarabb fogyjon…) - Jelentést! (ez nagyvezír, akinek életművét dícséri a droid sereg – a Great Calic Merga!!!) - Nagyvezír, remegést érzünk az Erőben, feltűnt valami azonosítatlan jelenség, akit sokan Szansájnbarbinak gondolnak, nagy a pofája, ellenünk van és megzavarta a nagy Boel holdudvarát, sürgős intézkedésre van szükség! Jó írástudóink agyvelőformáló munkái hatástalanok, untalan elviszi a cikkek élét másfele, jó droidjaink robotikusan fordulnak utána és nem törődnek az Írások hatástámogatásával! Műparszti kifejezésekkel szórakozik velünk, és állandóan röhög rajtunk, mit tegyünk, ó Vezír? - Jól van tiborcdroid, leülhetsz… Mit tudunk erről a perszónáról, fegyverzet, támogatók? - Valami öregasszony féle, képzett csillagharcos, ádáz ellenfele a vörös…. Akarom mondani Halálcsillagnak. Rendelkezik 1 db középhatósugarú, taktikai moslékkeverővel, és néhány harcászati tehénnel, pár zsákmányolt birodalmi lépegető disznóval, ezeket –is- elvtársaknak szólítja. - Ok, megtudni, hol őrzi a keverőt, hogy hívják a teheneit és hallgatnak-e a nevükre. Munkásőr bocs. Gárdista droid hozzám! Audio programozás üzemmód: Felejtsd el mind a 12 betűt az abc-ből, amit 30 év alatt beléd vertünk, hatásfokozásra készülj! A divat szavak – fröcsögés, szófosás, populizmus, rasszista, mássággyűlölő szavak – törölve!!! (kell a memóriába a hely) Turbo pascalra kapcsolj, jegyezz .: Á…Í…….subrutin indul, halljam: Íá, Iá, Iááááá… Tökéletes, éppen nem csordult túl a tárad, mehetsz! T.ANKARANKA droid: Tovább nyomatod az orvosos dumát és sipítozol, ahogy a Nagy Lidérc teszi a birodalmi gyűlésben, sima arccal. Pemete droid: Éreztesd a néppel, hogy a megváltó tudás birtokosa vagy, de addig nem árulod el, míg itt van a Személy! Ólomból aranyat, örök fiatalságot, regresszív adózást, stb. Secu droid: Nyomatod a főtéri dumát, amit csau idejében, mi is volt, szolmizálás? Dó-lá-re-lá-dó ? Így buktattad le, aki dollárt akart venni, értem! Teljes gázra, sok haszonleső, irány a meló, szökési sebességre kapcsolj!!! Itt felébredtem:
V.Julcsa – a szansájnbarbi