Mindkettőtöknek köszönöm a választ!
Énis valami ilyenre gondoltam,nagy falat lenne a kis gép számára.
Egyenlőre marad a gyári állapotban,nem módosítom.
Ahhoz, hogy a 125-ös tokmányt használhasd, ki kell cserélni a főorsón lévő műanyag fogaskerekeket fémre. De ez még nem elég, a csapágyakat nem árt kúpgőgösekre cserélni. Én 100-as tokmányt használok. Ritkán, a munkához 125-öst is felteszek, de nálam az átalakítások megtörténtek.
Egy megoldás nagyobb darabok megmunkálására, az eredeti síktárcsa felhasználásával. A tárcsa palástján 36 db illesztő furat látható, amikkel egyszerűbb osztásokat lehet készíteni.
IMG_2574 másolata.jpg
IMG_2590 másolata.jpg
IMG_2592 másolata.jpg
Utoljára módosítva: laszmaj által : 2018-03-17 21:37
A feleségem imádja a MODELLEZÉST!<br />H-119<br />BKV Modellező SE
Mindkettőtöknek köszönöm a választ!
Énis valami ilyenre gondoltam,nagy falat lenne a kis gép számára.
Egyenlőre marad a gyári állapotban,nem módosítom.
Üdv.
Lehet még meglepetés az ágyazat, keresztszán feleti elfordulás is, valamint a tokmány pofa csere is lehet macerás.
Keresek 10x1,25-ös metszőt balosba
Valaki nem tud valahol mert én nem találtam![]()
Utoljára módosítva: Spec által : 2018-04-06 05:17
Az áram alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Üdv.
fairtools, vagy https://www.perfor.hu/. Nagy a valoszinüsége, hogy csak rendelhető. Ha kitudsz várni 2-10 napot, ha nagyon sürgős sandvick, seco, walter, wnt ezt viszont megkell fizetni.
Köszönöm, de kaptam Gyöngyösön és bámulatos jó áron.
Az áram alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
VÍDIA Gyöngyös
Csináltam késtartót
DSC02822.JPG
Sziasztok
Gratula a késtartóhoz. Meg lehet tudni , hogy a belsőrésze hogy van kialakítva ?
Üdv.
RS-5
MIG-29 EDF Jet
Extra 300 2,3m. ( ZDZ Boxer 100 ccm. )