Ez a motor került bele: 16T
51BCFIP8EqL._SX355_.jpg
Meg ez csak 4-es számozás helyett nálam csak 3-ig van oldalt:
tamiya45038esc01.jpg
Én erősebbet szerettem volna,de arról lebeszéltek,pedig egy árban volt mind kettő,de az erősebbre azt mondták szét vinné az alkatrészeket...Hát ez "csak" a fogaskerekeket viszi szét...Hibátlan volt a régi motorral a távirányító!!! Mindenre úgy reagált ahogy kell!!! Meg ez a hátra menet is fura hogy nincs benneMost ugrót be hogy mikor belekerült az új motor,akkor úgy indult el az autó,hogy a távirányítón a fék volt a gáz,a gáz meg a fék!! Fel volt cserélve..Betelefonáltam,mondták hogy a távin van egy gomb azt kapcsoljam át (TH felirat alatt egy kapcsoló azt kell átbillenteni másik állásba) átkapcsoltam,maradt felcserélődve..Mondták vigyem be,mert kártya kell a kalibrálásához akkor!!! Ezért volt bennem ez a kártyás kalibrációs dolog...De akkor az összehangoláshoz nem kell semmi?
Most amúgy ilyenkor mi a tehendő? Tudom itthon orvosolni a problémát/kat? Mi(k) lehetnek a hibák a távirányítóval kapcsolatban? Ha a motor újra ledarálja a fogaskerekeket érdemes vissza tenni a régit,vagy arra is lehet megoldást találni? Semmit nem szereltem az autón,régi elektronikával se próbáltam...Elnézést a sok hülye kérdésért,de ez az első autóm,és megszeretném tanulni azért saját magam is "szerelni",meg tisztába lenni egy két dologgal!!![]()