Először is köszönöm a válaszokat!!!
Elnézést el írtam..Tamiya BL szettet vettem..Ugyan az amit linkeltem fentebb képen!!
1.Igen én is ezt gondolom hogy ha élőben látnám a szerelését,hangolását,alkatrészek cseréjét,karbantartását,simán megtanulnám..Boltban a srácokat nem szerettem volna ilyenekkel "zaklatni"..Úgy voltam vele odaviszem,megcsinálják,jó,és kész..A sok szarakodás után gondolkoztam el azon hogy ha valami baja van az autónak,egyből rohanjak a boltba vele,vagy valahogy megtanulóm és itthon szépen megcsinálom!! Sokat keresgéltem forumokat,de ez az egy ami normális,és aktív..
2.A versenyeket kezdésnek kihagynám!! Nyilván nem azért mennek ki a srácok,hogy egy hülye lefárassza Őket!!
3.Ez jól hangzik hogy valami pár órás "tanfolyamon" részt veszek,ahol megmutatnak mindent!! Ha netán van köztetek "tanár" aki BP-i,és szívesen vállalna "korrepetálást" persze nem ingyen,jelentkezhet

Ha nem,felkeresem SG-seket!!
4.Bolt ahol vásároltam,messzebb van mint az SG-sek!! Meg őket nem szeretném fárasztani már..Így is mint ahogy írtam,mindenből engedtek,és nem pár száz forintot!!
5.Az új szabályzón semmilyen név nem szerepel..1 2 3,Red meg Black írás szerepel csak!!! De ugyan az amit linkeltem képen fent,mert beütöttem googleba a hogy Tamiya BLM-01 16T BT szett,és egyből ezt a szettet dobta ki mint ami az autóban és a képeken is szerepel,csak a képen 1 2 3 4-ig van számozva..Szóval szerintem Tamiya lesz az új szabályzó is! Amit linkeltél beállítást,ott is ugyanaz a szabályzó van a képen,de ott is 4-ig van számozva míg nekem csak 3 ig van...Ezek elvileg ha jól olvastam a színek! Baj hogy nekem csak 1-től 3ig van?
Nem kaptam amúgy semmilyen leírást,hozzá!!
6. Nem értem hogy akkor a boltosok miért mondták hogy nincs benne hátramenet,ha be lehet állítani...
7.Nem tűnik bonyolultnak az összehangolás!
8. Holnap ki fogom próbálni!
9. Köszönöm,mindenképp el fogom olvasni a szótárat!!
10.Elgondolkozok hogy ha nem sikerül beállítani rendesen a távit,akkor még beruházok egy ilyenre...
Kérdéseim: Honnan tudom hogy ez szenzoros motor vagy sem? Finom "hangolást' lehet elvégezni a beállítás során? Baj hogy a szenzoron 1-3ig van számozva nekem,míg a képeken 4-ig?
Nyugodtan tiltsatok ki ha már kivagytok tőlem