Sziasztok!
Kissé érdekes,hogy eltűnt minden ami eddig ért is valamit....mert mini revo,meg slash topikjai törölve lettek....
Udv,
Mivel rettentoen szetszorodott a E-Revo-ok topikja, igy egybe teszem
Szvsz egy fele tipusnak nem szukseges sok kulon temat nyitni, abbol ugyis csak egyre tobb uj es ujabb temak nyilnak
Hasznaljatok ezt a topikot a E-Revo autokhoz kerlek!
Minden merethez es minden meghajtashoz
koszi
RCPortal - KCSD
Winter Academy, Rampage, SPEEDWAY
Bővebb információkért keresd fel a KCSD Discord csatornáját,
ahol mindent megtalász ami KCSD - és meg többet is!
Kattints az alábbi linkre:
https://discord.gg/FvvzV4Y
Sziasztok!
Kissé érdekes,hogy eltűnt minden ami eddig ért is valamit....mert mini revo,meg slash topikjai törölve lettek....
Igen.. eléggé gáz hogy minden elveszett. legalább be lett volna ide másolva.. na mind1...
Lenne egy kérdésem. Keresgéltem a neten de nem találtam meg pontosan amit keresek.. Az érdekelne hogy a mini e revoban milyen diff olaj van? Találtam ilyet a neten :
TRAXXAS 5136 DIFFERENTIAL OIL 30K WT 1/16 SLASH VXL
Na most ha ilyet rendelek nemtudom ugyan olyan lesz e mint az eredeti, vagy kemenyebb, puhább.. Cserelnem kell és valamit bele kell nyomnom.Nemtudom mit jelent a 30asnál a "K"... És a lengéscsillapító olajnál ugyan ez a problémám.... Ott is vannak valami számok, de fogalmam sincs mi mit jelent, és milyen van gyárilag benne..Meg milyet kellene vennem ha kemélyebb/puhább rugokat szeretnék.... Ha valaki tud ezekre válaszolni jólenne.. Köszi előre is !. Üdv. !
Nem kell kapkodni a válaszokért.. ráérek, csak lazán!!![]()
Hali Krobi!
Igaz nem mini revohoz tartozik,de kérdésedre válaszolnék. Én a 2wd Slash-ben 2 éve hidraulika olajat használok a telókban. Tudom hogy nem ez való bele,dehát inkább legyen benne valami,mint a nagy semmiTélen érdekes a minusz fokokban az autózás,mert szinte fix a felfüggesztés,annyira besűrűsödik az olaj. viszont + fokokban semmiféle problémám nincs vele. Egy próbát megér,ha van pár deci felesleges hidraulika olajad
Üdvávid
![]()
Fendt 936 FrontLoader 2,4 ghz<br />borona,fűkasza,HW8011<br />Xerion<br />Traxxas Slash Ezrun 9T BL 4s A123 Lif
Sziasztok!
Vettem egy új e-revo-t az ebay-en Novak 5.5T -vel.
Segítséget kérnék a profiktól, a szükséges beállításokról.
Várok tapasztalatokat is, hogy mire figyeljek, mire kényes a gép.
Autós téren teljesen kezdő vagyok, fogalmam sincs a szabályzó beállításokról sem.
Köszönettel:
Laci
Sziasztok!
Itt a Régi topic linkje, hogy ne keljen keresgetni: http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,42532.0.html
Üdv.
DJI Phantom 2, Mavic Pro
Mugen MBX-7R, MBX-6TR, Yokomo YZ-2 ca
CSAK ELŐRE UTALÁS ESETÉN POSTÁZOK!
Tel:209468495 NO SMS!
Sziasztok!
Van valahol olyan működő topic, ami 1:16 E-Revoval foglalkozik? Vettem tegnap egy ilyen gépet és lenne pár kérdésem.
üdv,
Vyndree
Traxxas Slash 2WD - Jerry Whelchel edition<br /><br />ג 'ורג', תפוס אותי אם תוכל! המכונית הטובה ביותר? סלאש
Egy ismerősöm azt mondta, hogy ennek a videónak az alapján beteg hangja van az autómnak.
"nem akarom az ördögöt festeni a falra, de szerintem nézd át a hajtásláncot mert a hangja nem olyan mint az enyémnek.. ez úgy hangzik mintha súrlódna vagy nemtom... persze lehet hogy csak a videó ilyen... meg nem tűnik olyan dinamikusnak..."
Dinamikus azért nem volt, mert max 30%-ot nyomtam, a havas, latyakos viacoloron csúszott nagyon, nem a végsebességre mentem és szerintem a gyorsulás se jön le annyira.
Szerintetek lehet gond a hajtással így hang alapján?
A másik, hogy (T csatrs) Y kábelre lenne szükségem (két akkus használathoz), honnan érdemes ilyet beszerezni? MH, Modelllfutár, esetleg fórumtárs?
Első nap sikerült eltörnöm a bal első-felső kerékösszekötőt (7131) és ugyanitt az első kerékagy csapágyházat (7034). Akár privátba is, kérhetnék árajánlatot akinek vannak ilyen alkatrészei? Megragasztottam, a csapágyház nem hiszem hogy tartós lesz, de nem bírom ki hogy ne menjek vele amíg megjön az új alkatrész.
Egy 1600mAh-s akkuval kb mennyi lehet a játékideje? Két ilyen akkum van, érdemes összekötni őket egyáltalán?
Egyenlőre ennyi lenne, majd biztos lesz több is ha használni fogom.![]()
Traxxas Slash 2WD - Jerry Whelchel edition<br /><br />ג 'ורג', תפוס אותי אם תוכל! המכונית הטובה ביותר? סלאש
Ha hasznaltan vetted, szedd szet! Az biztos nem art neki.
Diffikben van-e anyag, fogkoz - pinion, spur jo-e, kulpung beallitasa, stb?
Ha pesti vagy MH, vagy Kaposvaron a Zsotti bontott szet nem regen egy ujat keress ra a nickjere es beszelj vele!
Tomenytelen mennyisegu info: http://traxxas.com/forums/forumdispl...-Slash-VXL-4WD