Reszben a freq hopping miatt illegalis.
Sziasztok!
Nem akarok okoskodni, de jól tudom, hogy 433 MHz-en max. 10 mW adóteljesítmény engedélyezett?
Fura, hogy simán vehető 100 mW feletti modul (én is most akarok venni), közben illegális tudtommal az egész EU-ban.
Javítsatok ki ha rosszul tudom!
Reszben a freq hopping miatt illegalis.
Szia!
Én 20%-os sósavat(háztartási bolt), 35%-os hidrogénperoxidot(kozmetikai bolt) és vizet keverek be. Ezzel kb 1perc a maratás. Sósav:hidrogénperixod:víz arány kb 2:2:1. Nem tudom a rajzolatot mivel készítetted, ha filctollal akkor abból az EDDING márkát ajánlom, abból is a kék szín a legjobb.
Csak a leszállás legyen jó...
https://www.youtube.com/watch?v=_h93...feature=em-hot
......az ilyen repítésekből sajnos van bőven az országban ................és csodálkozom ,hogy még csak most figyeltek fel rá a rendőrök .
Szóval nem kell mérgelődni ha szigorítani fogják a szabályokat és a rendőrök is figyelni fognak rá !
Sziasztok!
Vásároltam egy Jumper 218 Pro koptert ami elvileg RTF, de elég hamar kérdésekbe ütköztem. Tudna valaki segíteni az életre keltésében? Persze nem ingyen gondoltam.Én Gárdonyban lakom de Budapest környéke is jó lenne.
Hello
Ahogy nézem ez egy race kopter, és Naze32 vezérlővel megy.
Gyorsabban eredményre jutsz, ha a multis/multiFPV/Naze32 topicok valamelyikében kérdezel. Biztosan segítenek a srácok és inkább oda tartozik a kérdés!
Igen Naze32 van benne. Akkor kérdezgetek ott! Köszi a tippet!
Ki FPV zett ma budaorson sugarhajtasuval?
https://youtu.be/1g9VaOiZ-P8
FPV forever
FPV foreverEasy Glider Pro, FPV Raptor, Trainstar, SK450, Hk450, CS-1 Mobius Gimbal, Assan, Fx-61 Phantom, x1-Skywalker, Qav 250 racing drone Coptercentre UK
Sziasztok! Elnézést, hogy ilyennel zavarlak benneteket, de van egy helyi fotópályázat Lajosmizsén, amelyre én is neveztem egy képet, amelyet egy Mobius készített, egy Fpv raptoron. Az a kérésem, hogy ha tetszik a linkelt kép, akkor lájkoljátok.
link
Ha én gyűjtöm a legtöbb lájkot a szeptemberi képek között, akkor ez a kép lesz azon az oldalon.
Köszi, Ádám
Szerintem