Miért? Itthon lehet legálisan repülni?
Szóval minek erőltessük ami nem megy?
Miért? Itthon lehet legálisan repülni?
Szóval minek erőltessük ami nem megy?
Kéri Laci
Heli:Tarot450pro, Blade130s/Quad: ZMR250/Repülő: Olympic 650/Autó: BSR BZ-444pro 17,5T/Rádió: Spektrum DX8g2
Hát épp erről beszélek... Ha kell a "drónjogsi" száma a külföldi repüléshez, minden hazai modellező/drónos még jobban szívóágra kerül...
Paranoia, szarkazmus ON
Hmmm, lehet hogy külföldön is vannak birtokok?
Paranoia, szarkazmus OFF
(Visszaolvastam, felröhögtem, a szarkazmusnál bevillant a szarkák fő jellemvonása...)
Kéne nyitni egy topi-ot, ahol megbeszéljük a külföldi jogsi megszerzéséhez a megoldásokat, tapasztalatokat. Már próbáltam az Osztrákot, de nem tudok németül és nem engedi a copit a felületen (Google kellene)!
Ha tényleg elfogadják itthon (és nem kell honosítás), kicseszhetnénk a sok haszonlesővel idehaza!!!
Ott ingyenes.
https://www.dronespace.at/
Látogass meg: rc.emiter.hu , scaletervek.emiter.hu , Peugeot 5008 ötletek, Kymco Agility City 50 tuningok
Szervusztok!
Beszéljetek Kövecses Ferivel, úgy rémlik, neki se magyar a biztosítása. vagy német, vagy osztrák...
Signore Membran
Good Will Hunting
Kis pacsirta, kedves kis pacsirta,
Kis pacsirta, megkopasztlak én...
A Google Chrome fordítás beállítással végig olvashatók a tagállami foglalkozások. A Windows képernyő felvétellel menthető a fordított oldal. Ez png -kép fájl, de lehet belőlük PDF24 alkalmazással összefüzött pdf- anyagot is készíteni.
Pl. A Német Mod. Szöv. DMFV - ból kiragadott - Mit jelent a " keretek között ? -oldal ....a külföldit pedzegeti.
https://www.dmfv.aero/der-verband/sp...ales/eu-recht/
A videok törlődnek, az emlékek nem...
MMSZ tgsz. 0331
Nem is ezzel van a gondom, hanem a tesztek nem másolhatóik és így nem fordíthatóak le!
Látogass meg: rc.emiter.hu , scaletervek.emiter.hu , Peugeot 5008 ötletek, Kymco Agility City 50 tuningok
Ok ! A hozzászólásodban a Google-ra hivatkoztál. Egyébbként a teszteket én még sehol nem láttam - csak céloznak rá.
A videok törlődnek, az emlékek nem...
MMSZ tgsz. 0331
A Google a fordításhoz kell, de ehhez tudni kellen másolni (ami a vizsgán le van tiltva).
Egyébként mocsok a rendszer, mert elsőre 60 perc van, a másodikra 48, harmadikra 45, stb.
40 kérdésre.