Oldal: 361 / 364 ElsőElső ... 261311351357358359360361362363364 UtolsóUtolsó
Eredmény: 3.601 - 3.610 (3640) összesen

Téma: DJI Naza FC

  1. #3601
    Senior Member
    Csatlakozott
    05-03-28
    Hely
    Vasalja
    Hozzászólás
    997
    Idézet Szitkó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

    Most vettem egy M Lite-ot....
    A régi komfigra építettem rá, és a repidő harmadára csökkent!!!!
    A régi vezérlőm egy KK2.1.5 volt, azzal kb 12-15 percet repült.
    Most kb minden ugyan az(súly,gimbal,stb) és a repidő 4-4,5 perc.
    Mitől lehet????

    Minden ötlet érdekel!!!

    Üdv: Szitkó
    Mekkora tömegnél produkálja ezt?
    Enyém 1700g-al, 4S 4Ah akkuval vígan elmenne 15 percet, de általában csak 12-13 percet repülök max., vagy kevesebbet. Régen hasonló konfiggal, Naze32-vel, 3S 3000mAh akkuval nemigen tudtam még 8 percet se repülni.
    Ha túlkompenzálna a vezérlő, azt már szerintem hallani is lehetne. Ha többet fogyasztana, akkor meg melegedne mint az állat.
    Utoljára módosítva: bla által : 2016-12-30 10:30

  2. #3602
    Junior Member
    Csatlakozott
    16-06-08
    Hozzászólás
    27
    Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni,hogy melyik szoftver jobb naza m lite-ra?
    Melyik szoftver bírja jobban a szelet ez alatt azt értem,hogy melyik fw-vel stabilabb a szélben? Most v2van rajta ,de nagyon "reszket" a szélben!

  3. #3603
    Member
    Csatlakozott
    11-08-06
    Hozzászólás
    35
    Sziasztok.

    "bla" A gépem súlya 1550g felszálló... Ezzel a KK2.1.5 minim 10 percet minimum!!! repült.
    "Alex1974" Szobába nem igazán van zavaró szél, én a nappaliban próbáltam....(bocsi ezt nem írtam...)
    Tehát a "NAPPALIBAN" döglik meg 4 perc alatt...

  4. #3604
    Senior Member
    Csatlakozott
    05-03-28
    Hely
    Vasalja
    Hozzászólás
    997
    Idézet Szitkó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok.

    "bla" A gépem súlya 1550g felszálló... Ezzel a KK2.1.5 minim 10 percet minimum!!! repült.
    "Alex1974" Szobába nem igazán van zavaró szél, én a nappaliban próbáltam....(bocsi ezt nem írtam...)
    Tehát a "NAPPALIBAN" döglik meg 4 perc alatt...
    Nem az akku döglött meg?

  5. #3605
    Member quadrotibi logója
    Csatlakozott
    15-07-26
    Hely
    Vásárosnamény-Vitka
    Telefon
    06304557895
    Hozzászólás
    74
    Sziasztok!Mi van olyankor ha beregisztráltam a dji naza vezérlőmet egy notebook-al de az a noti egy rokonomé,most az enyémmel meg nem kommunikál az assistant software,egyébként mit kell beírni a dobozon lévő számot vagy a vezérlőn lévőt?köszi
    Fuck dancing,let's fuck!A helyes döntés alapja a tapasztalat.A tapasztalat alapja a helytelen döntés.(Murphy)

  6. #3606
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hozzászólás
    1.647
    Biztos volt róla szó, de idegességemben nem találom.
    NASA M Lite vezérlőn V2 program van A 2.2 asistant programot használtam eddig.
    Feltettem a win10-et, és azóta nem hajlandó látni a vezérlőt. Azt írja ki, hogy a com3 tökéletesen működik, mégsem tudom a beállításokat változtatni.
    Van valakinek ötlete, hogy tudom megteremteni a kapcsolatot a pc, és a vezérlő között?
    Devo 12S, T-rex 500 Pro ZYX-S2-vel+telemetria, Walkera Katica, Fantasia F3A .

  7. #3607
    Member
    Csatlakozott
    14-06-14
    Hozzászólás
    58
    Itt angolul van leírva, de a lépések megegyeznek:
    https://flitetest.com/articles/dji-naza-m-windows-10
    Így tudod a dji drivert telepíteni, utána megy az assistant.
    ...

  8. #3608
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hozzászólás
    1.647

    Talking

    Idézet dtiborz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Itt angolul van leírva, de a lépések megegyeznek:
    https://flitetest.com/articles/dji-naza-m-windows-10
    Így tudod a dji drivert telepíteni, utána megy az assistant.
    Köszönöm!
    Működik!!!
    Utoljára módosítva: pumuklis által : 2017-02-09 13:21
    Devo 12S, T-rex 500 Pro ZYX-S2-vel+telemetria, Walkera Katica, Fantasia F3A .

  9. #3609
    Senior Member Hetes logója
    Csatlakozott
    12-04-20
    Hely
    Bp
    Telefon
    30987kettőhuszonkettő3
    Hozzászólás
    379
    Sziasztok. Küldene valaki egy képet hogy egy f450 es gépen hogyan helyezitek el a vezérlőket elektronikát stb? Előre is koszi

  10. #3610
    Member
    Csatlakozott
    14-06-14
    Hozzászólás
    58
    Idézet pumuklis eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm!
    Működik!!!
    ...

Oldal: 361 / 364 ElsőElső ... 261311351357358359360361362363364 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva