Srácok.. kanyarodunk vissza a topichoz.
Köszi
Az OSD-t nem csodálom, hogy nem tetszik...ez az első integrált OSD-je...valszeg még nem tökéletes...
Milyen hibát találtál?
Srácok.. kanyarodunk vissza a topichoz.
Köszi
https://hobbyking.com/en_us/txrx700lite-reseller.html
Ezzel megpróbálkozok a Mini Talonba. Eléggé leakciózták.
En sem ismerem. A honlapjuk komoly. Regota gyartjak. Leskope kolega pozitivan nyilatkozott rola.
Ennyiert bekockaztattam.
Meglatjuk.
Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről
Utoljára módosítva: csp által : 2018-11-25 07:56
Gyerekek, ez egy Scherrer!! Ezzel nem fogsz mellé volt nekem sokat repültem vele... Hibátlan választás az ára meg egy vicc... Most kell váltani a fosokról rendes rendszerre akinek még nincs !!!!
Ez a baj, hogy a normális irányítási rendszert már nem ismeritek, mert az olcsó sárga szarokat használja mindenki... 500mW a kimenő teljesítmény bőségesen elegendő! Valahol még van Long Range vevőm is hozzá... Ennél a vevőnél az antennát kicseréled dipole antennára és kb dupla hatótávod lesz...
Utoljára módosítva: Vírus által : 2018-11-25 08:58
Ahogy nezem meg a nyakon az sma helye is meg van. Csak wgy forrasztas es lehet ratenni masik antennat sma csatival.
Pontosan!!!!
Raizgultam......
Egy kérdés. Futaba FF9-em van. Nem nagyon akarok megválni tőle. Ha a külső modullal használom akkor csak bele kell dugni a hátuljába a Scherrer csatiját, vagy ki is kell vennem az adóból a 2,4-es modult?
Köszi