Oldal: 135 / 157 ElsőElső ... 3585125131132133134135136137138139145 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.341 - 1.350 (1565) összesen

Téma: HobbyKing KK2.0 Multi-Rotor Control Board

  1. #1341
    Senior Member vbodi logója
    Csatlakozott
    11-04-25
    Hely
    Elek
    Hozzászólás
    559
    Idézet móki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szóval akkor rezonancia elnyeletés szerinted részben megoldás lehet a billegés ellen ?
    Miért csak ereszkedéskor csinálja ?....gyors emelkedéskor miért nem ?
    Ereszkedéskor a saját légörvényébe kerül. Ha oldalra irányítva ereszkedik, nem billeg.
    A keményebb propok is csökkentik a billegést.

  2. #1342
    Kiemelt fórum támogató móki logója
    Csatlakozott
    07-10-14
    Telefon
    05-50-555555555
    Hozzászólás
    4.336
    Igen és remélem így is van mert rendeltem merevebb proppokat !
    Köszönöm !

  3. #1343
    Junior Member
    Csatlakozott
    15-02-22
    Hozzászólás
    2

    KK 2.1 vezérlő

    Üdv!Segitség!!Egy kk2.1-es vezérlőm van,ami eddig tökéletesen működött...aztán egyik nap már nem tudtam felszálni vele,mert össze vissza imbolygott az egész cucc.Az első amit észleltem az a bekapcsolás utáni temp(hőfok)érték nem mozdul,mindig 36,4-et mutat!Azután beélesiti magát tök autómatán(életveszély)!! Valamint a gyro-buborék mindig a 2vonal metszéspontján van,hiába mozgatom a vezérlőt!Tettem rá új fw-t.1.9-est,de semmi változás!!Valaki járt már igy?Kuka az egész?

  4. #1344
    Fa felfüggesztés kipróbálva. A sima 3 réteg szivacsos kétoldalúval beállított értékekkel, rendkívül rosszul repült. 2 repülést szántam állítgatásra, és kb ugyan olyan vagy kicsit rosszabb szintre tudtam hozni. Teljesen más értékeke kellenek neki. Az ereszkedéskor nem libeg már annyira, de cserébe, állandóan van 1 kis extra mozgása, és a self level is vagy nagyon lassú vagy túl remegős.

    Rendeltem hozzá műanyag felfüggesztést, azzal is kipróbálom majd, de ezt a fa dolgot csak annak ajánlom aki szívesen barkácsol, mert azon kívül hogy erősíti a home made hatást, semmi előnyét nem találtam eddig.
    Ez is csak egy üres mező amit ki kellett tölteni.

  5. #1345
    Senior Member Omega logója
    Csatlakozott
    04-12-07
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.181
    Sztem meg próbáld ki csak simán egy réteg kétoldalassal feltenni.
    Nálam simán 2mm-is 2oldalassal van fent.
    Üdvözlettel Omega

  6. #1346
    Senior Member
    Csatlakozott
    12-09-23
    Hozzászólás
    94
    hali,,én sajnos nem tudok roszz véleményt mondani ,nekem 2db is van ,mindketö nagyon stabilan magabiztosan repül,még bajom nem volt vele,valoszinü mindenki be tudja állitani,,én is sokat kisérletezetem vele ,,lehet öszeviszza állitani,,stabilra,gyorsra,,lassura..az árához képest nem rosz. néha nem árt egy reset,,de ujra kell állitani az érétkeket,és kalibrálni mindent...üdv.

  7. #1347
    Senior Member
    Csatlakozott
    06-01-17
    Hozzászólás
    391
    Azt esetleg tudja valaki,ezt miért csinálja a KK2.0?

    Akár milyen értéket állítok be,akku feszültség riasztásnak,ahogy kilépek a menüből,folyamatosan csipog.
    Egyszerűen nem tudok értéket állítani neki.Ha nullán hagyom akkor elvan nyugiba.
    06 70/6100500

  8. #1348
    Moderátor csomy logója
    Csatlakozott
    12-02-08
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.330
    Mennyit állítottál be?
    Úgy tudom 10szereset kell beállítani. Tehát 10,5 voltnál való riasztáshoz 105öt.
    Továbbá nem olyan a riasztás, mint egy lipo őrnél, hogy ha eléri csipog, ha nem, nem.
    A feszültség felé haladva egyre sűrűbben csipog. Ha csak lassan csinálja, akkor azért van, mert mondjuk nem teljesen feltöltött akkuval tesztelsz.

  9. #1349
    Senior Member
    Csatlakozott
    06-01-17
    Hozzászólás
    391
    Idézet csomy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mennyit állítottál be?
    Úgy tudom 10szereset kell beállítani. Tehát 10,5 voltnál való riasztáshoz 105öt.
    Továbbá nem olyan a riasztás, mint egy lipo őrnél, hogy ha eléri csipog, ha nem, nem.
    A feszültség felé haladva egyre sűrűbben csipog. Ha csak lassan csinálja, akkor azért van, mert mondjuk nem teljesen feltöltött akkuval tesztelsz.
    Akku feltöltve 12,3 a fesz.
    beállítottam 105 re az értéket majd kiléptem és sűrün csipog,valamint a kijelzőn azt írja Battery 0.0V
    06 70/6100500

  10. #1350
    Senior Member Omega logója
    Csatlakozott
    04-12-07
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.181
    És bekötötted a +-ra az érzékelő kábelt?
    Üdvözlettel Omega

Oldal: 135 / 157 ElsőElső ... 3585125131132133134135136137138139145 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva