Oldal: 88 / 235 ElsőElső ... 387884858687888990919298138188 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 871 - 880 (2341) összesen

Téma: Ardu Pilot Mega, MinimOSD

  1. #871
    Senior Member bakesz logója
    Csatlakozott
    11-06-06
    Hely
    Kaposvár
    Telefon
    20-388-34-29
    Hozzászólás
    1.869
    Kiveheted a warnings kijelzest a minimosd config toollal, de akkor semilyen figyelmeztetest nem fogsz latni.
    Az Android billentyüzet nem a barátom.

  2. #872
    Senior Member
    Csatlakozott
    13-12-23
    Hozzászólás
    356
    Idézet _hori eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor se lesz jó, ha nyomsz egy reset-et a MinimOSD-n a csatlakoztatás után?
    PAL-NTSC jól van beállítva a MinOPOSD-ben? Lehet egyáltalán állítani, vagy automatikusan érzékeli? (nem ismerem...)
    Mindketto NTSC-re van allitva, PAL lab nincs osszeforrasztva... Reset nem segit...
    JR Forza 450, Emax Nighthawk 250, DX6 `14 - Magyar FPV Hub - 250 és a többiek FB csoport tagja

  3. #873
    Senior Member _hori logója
    Csatlakozott
    14-02-26
    Hely
    EU
    Hozzászólás
    1.874
    Lehet, hogy tényleg az árammérő fogja megoldani.
    Elég összetett a dolog, mert rémlik a MinimOSD-Extra is számolgat.
    Gondolom a feszültséget valami osztón keresztül érzékeli valamelyik bemeneten.
    Talán át lehetne verni úgy, hogy beállítani a PM-t és az áramérzékelő bemenetet meg lekötni GND-re.
    A feszültség riasztás valszeg működne a felhasznált mAh riasztás nélkül is.

  4. #874
    Senior Member
    Csatlakozott
    13-12-23
    Hozzászólás
    356
    Idézet _hori eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ...
    Kamera PAL-on ragadt, modositottam NTSC-ra de nem irta fel a szoftvert, ujra raktam FW-t a 808-on NTSC-vel, most jo. Koszonom 1000 hala erte.
    Utoljára módosítva: Flynth által : 2015-06-19 23:48
    JR Forza 450, Emax Nighthawk 250, DX6 `14 - Magyar FPV Hub - 250 és a többiek FB csoport tagja

  5. #875
    Senior Member
    Csatlakozott
    10-12-25
    Hely
    Graz, Austria
    Hozzászólás
    2.307
    Ok, megoldottam a problémámat. Le kellett tenni a Battery Warning Level-t 0-ra.
    Üdv. Hasi

  6. #876
    Senior Member _hori logója
    Csatlakozott
    14-02-26
    Hely
    EU
    Hozzászólás
    1.874
    A MinimOSD CT-ben állítottad be?
    Megnéztem én is. Úgy értelmezem, hogy az APM nem igazán foglalkozik a feszültséggel meg a felhasznált árammal, csak esetleg FS állítható be hozzájuk. (FS_BATT_MAH és FS_BATT_VOLTAGE) Ezen kívül csak a perifériák tudnak figyelmeztetést generálni. (Az MP vagy pl. a MinimOSD-Extra)

  7. #877
    Senior Member
    Csatlakozott
    10-12-25
    Hely
    Graz, Austria
    Hozzászólás
    2.307
    Idézet _hori eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A MinimOSD CT-ben állítottad be?
    Megnéztem én is. Úgy értelmezem, hogy az APM nem igazán foglalkozik a feszültséggel meg a felhasznált árammal, csak esetleg FS állítható be hozzájuk. (FS_BATT_MAH és FS_BATT_VOLTAGE) Ezen kívül csak a perifériák tudnak figyelmeztetést generálni. (Az MP vagy pl. a MinimOSD-Extra)
    Igen. Nekem csak az OSD-re kell.
    Üdv. Hasi

  8. #878
    Kiemelt fórum támogató móki logója
    Csatlakozott
    07-10-14
    Telefon
    05-50-555555555
    Hozzászólás
    4.339
    Sziasztok !
    Segítségre volna szükségem . APM mini .3.1 robotot próbálok beállítani ...persze segítséggel de hiba van még valahol .
    Mindent beállítottam és többször kalibráltam ........repmódokat (manual ,stab,,rtl ) is sikerült beállítani ......irányok és a GPS is működik .
    Amikor az akkut csatlakoztatom akkor bebútól minden és indul is a moci is és szervók is működnek ......de olyan 3-4 másodpercig a kormányok fura de rendszeres ütemben mozognak és azután megállnak ...és a gáz is el megy vagyis ha addig ment a moci akkor le áll és már nem indul el többet bármit is kapcsolok .
    A másik probléma .....hogy amikor stabilized módba kapcsolom akkor a magassági pont ellenkezőleg korrigál mint ahogy kellene neki ........viszont a gyro jól műxik és a Mp ben jól mutatja a mozgását a repcsinek .
    Találkozott már valaki ilyennel ?
    Ha igen .....megköszönném a segítségét .
    Üdv .Móki

  9. #879
    Senior Member
    Csatlakozott
    07-05-11
    Hozzászólás
    132
    A pár másodperces szervó mozgás normális, servo demo néven megtalálod. Az hogy utána nem megy a motor az már gáz, ARMED/DISARMED lehetséges.

    A magasságira nyomj egy reverse-t.
    http://plane.ardupilot.com/wiki/ardu...alelevon-mode/

    http://plane.ardupilot.com/wiki/ardu...ime-apm-setup/


    • Your results should match with this table:
      Ch 1: Roll left=low…Right=high
      Ch 2: Pitch forward=low…Pitch back=high
      Ch 3: Throttle down(off)=low…Throttle up=high
      Ch 4: Yaw left=low…Yaw right=high
    Utoljára módosítva: davidka által : 2015-06-25 22:44

  10. #880
    Kiemelt fórum támogató móki logója
    Csatlakozott
    07-10-14
    Telefon
    05-50-555555555
    Hozzászólás
    4.339
    Köszi !
    Sajnos DISARMED ..........de viszont a magassági jól működik a rádióról csak a stab vagy rtl módban nem jól korrigál .....akkor is fordítsam meg ?

Oldal: 88 / 235 ElsőElső ... 387884858687888990919298138188 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva