Oldal: 208 / 218 ElsőElső ... 108158198204205206207208209210211212 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 2.071 - 2.080 (2173) összesen

Téma: Ardu Pilot Mega, MinimOSD

  1. #2071
    Member
    Csatlakozott
    16-12-01
    Hozzászólás
    95
    Micro pix hol lehet be szerezni?

  2. #2072
    Senior Member feket663 logója
    Csatlakozott
    10-08-08
    Hely
    Csenger
    Hozzászólás
    2.889
    ebay, Ali

  3. #2073
    Member
    Csatlakozott
    16-12-01
    Hozzászólás
    95
    Ez a hkpilot micro, meg a pixfalcon , ezek mind ugyanaz?

  4. #2074
    Junior Member
    Csatlakozott
    17-01-11
    Hozzászólás
    25
    Sziasztok! Új vagyok az osd témában. Vettem egy minimosd-t, és egy cheerson cx-20-as drónra szeretném rákötni, viszont sehogyan nem akar működni. APM 2.52 repvezérlő van a drónban, az osd-re rátöltöttem a minimosd extra firmware-t, de nem kap adatot. Mi lehet a gond? Előre is köszi!

  5. #2075
    Senior Member bakesz logója
    Csatlakozott
    11-06-06
    Hely
    Kaposvár
    Telefon
    20-388-34-29
    Hozzászólás
    1.734
    Fényképek????

    Lehet valamit rosszul kötöttél be, de elsődleges egy fw, és karakterkészlet frissítés az osdn.

    Innen le tudod tölteni:
    http://diydrones.com/forum/topics/ad...ns-to-minimosd
    oldal alja, név és lójelszó kell, de ott megtalálod.


    Kopteres fw kel rá.
    Az Android billentyüzet nem a barátom.

  6. #2076
    Junior Member
    Csatlakozott
    17-01-11
    Hozzászólás
    25
    Idézet bakesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Fényképek????

    Lehet valamit rosszul kötöttél be, de elsődleges egy fw, és karakterkészlet frissítés az osdn.

    Innen le tudod tölteni:
    http://diydrones.com/forum/topics/ad...ns-to-minimosd
    oldal alja, név és lójelszó kell, de ott megtalálod.


    Kopteres fw kel rá.
    Képet inkább nem küldenék, mert nincs itthon olyan csatim és kicsit barkács megoldás Leszedtem, fw és karakterkészlet frissítve, de semmi... Az apm-en nem kell semmit állítani? Baud ráta vagy valami?

  7. #2077
    Senior Member bakesz logója
    Csatlakozott
    11-06-06
    Hely
    Kaposvár
    Telefon
    20-388-34-29
    Hozzászólás
    1.734
    Ez a mi bibliánk:
    http://ardupilot.org/copter/docs/com...ion-guide.html

    Itt mindent megtalálsz az ardupilot vezérlőkkel és perifériáival kapcsolatba.

    Ha ugy érzed barkács a megoldásod akkor nincs több kérdésem.

    Az apm vezérlők alapból kompatibilisek a minimosdvel, mindenféle állítgatás nélkül.
    Azt viszont nem tudom hogy gyárilag a cx20-ban levő vezérlő nincs-e elállítgatva, és lehet hogy ott kell beállítás.

    Esetleg itt nézz körül, és ellenőrizd hogy ezek a paraméter értekek vannak-e beállítva a te vezérlődön is.
    https://github.com/diydrones/MinimOS...ki/Setting-APM
    Az Android billentyüzet nem a barátom.

  8. #2078
    Támogató Ltomi78 logója
    Csatlakozott
    11-01-28
    Hely
    Budapest XI.
    Hozzászólás
    6.702
    Ha ratetted fw es karaktert akkor is latnod kene az osszes osd feliratot...ez fuggetlen az apm tol...vagy legalabb a NO data hibauzenett villogna a kijelzon ha nem erkezik adat az apm tol vagy esetleg nem lenne jol bekotve.
    De indulasnal az osd kiirja a kijelzore a rajta levo Fw verziot is par masodpercig....

    A kijelzo ok van video keped? Es mindezt az osd n keresztul kototted be tehat a vtx es camera is ra van kotve a minimosd re?
    Utoljára módosítva: Ltomi78 által : 2017-01-13 20:44
    http://coptercentre.co.uk/

    FPV forever Easy Glider Pro, FPV Raptor, Trainstar,  SK450, Hk450, CS-1 Mobius Gimbal, Assan, Fx-61 Phantom, x1-Skywalker, Qav 250 racing drone Coptercentre UK

  9. #2079
    Junior Member
    Csatlakozott
    17-01-11
    Hozzászólás
    25
    Szóval a paraméteer listában voltak olyanok amik nem arra voltak állítva, mint a githubon van, azokat átraktam, de semmi, csak a no mav data feliratot látom, kép van. Az apm 5v és gnd lába az osd-n és az apm tx lába az osd rx lábán. (próbáltam az rx-tx et is bekötni, tudom nem kell, de úgy sem jó)

  10. #2080
    Senior Member
    Csatlakozott
    14-02-26
    Hely
    EU
    Hozzászólás
    1.544
    Az USB nem lehet bedugva közben. Ha ki van húzva, akkor sem jó!?

Oldal: 208 / 218 ElsőElső ... 108158198204205206207208209210211212 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva