Az openlrs be tudja injektálni a 8. csatornára, amit a minimosd tud kezelni rssi jelforrásként, így megspórolhatsz pár vezetéket meg az alkatrészeket, és valószínűleg pontosabb is lesz a kijelzés.
Sbach 342 - DLE30 | Heinrich Stork I F5J | Stratair Ultegra F3K | Stratair VIP S400 | Multiplex Extra 330S | YodaMaster 3D | QAV-R FPV | P399 SuperG+ FPV | Squirt 2.0 FPV | WingWing Z84 FPV | E-Flite Piper L-4 Grasshopper
"Nembaaaj, majd kitrimmeljük!"
Az openlrs be tudja injektálni a 8. csatornára, amit a minimosd tud kezelni rssi jelforrásként, így megspórolhatsz pár vezetéket meg az alkatrészeket, és valószínűleg pontosabb is lesz a kijelzés.
Akkor mondjon valaki egy epkezlab megoldast az rssi stabil, megbizhato kijelzesere... :-D
Az Android billentyüzet nem a barátom.
Fenn van azt hiszem az APM gyári oldalán is elrejtve a rajz...nekem úgy tűnt közel pontos megoldás...anyagköltség:
- a kívánt hosszúságú szervókábel,
- az előírt ellenállás,
- az előírt kondi...
Munkaidő: 10 perc előkészületekkel...ha minden igaz (és emlékem nem csal) akkor én az 5-ös analóg bemeneti helyre kötöttem, és ezt állítottam be az OSD-nek is...
Ne küldjetek privátot mert betelt. Küldjetek emailt, pénzt. Főleg pénzt!
Valóban nem volt jó az ellánállás értéke. Az én rajzomon 10k ellenállás volt, semmi változást nem hozott a rssi kijelzésében.
Megmértem az Lrs vevó rssi szintjét, és max 3.2V-ot mértem, ezért a MP-ben az RSSI_RANGE értékét levettem 3.3-ról 3.2-re, kipróbáltam egy 4.7k ellenállást, és teljesen stabilan jelezte azt rssi-t.
Nem ugrált 10-20%-okat mint korábban.
Ha kikapcsoltam a távot, hirtelen leesett 0%-ra, és beállt RETL módba.
Viszont, ha a vevőról vettem le a tápot, akkor AUTO módba váltot.....HMM Furcsa!
Van valakinek tippje, mi nincs rendesen beállítva?![]()
Az Android billentyüzet nem a barátom.