Köszi, akkor lehet én is megrendelem, most jött valami 13 USD kupon is amit elfogad rá.
Köszi, akkor lehet én is megrendelem, most jött valami 13 USD kupon is amit elfogad rá.
HJ MWC Alien - APM2.6 - SJ4000 - Radiolink AT9 - Eachine TS832 - LCD5802S
Ha megjön teszek fel róla képeket és videókat, bár ebben a hidegben max két részletben lehet lemeríteni egy akksit. Én a 16xmas12 kuponkóddal rendeltem meg 12 dodóval olcsóbban.
Sziasztok !
Pici segítséget szeretnék kérni .
Lett egy alexmos 2 axis 8bit -es gimbal vezérlőm .
Sikerült firmware-t frissítenem rajt és jól kapcsolódik is a GUI -hoz .....2.2.b2 van rajt .
Nem tudom kalibrálni az ACC -t és össze vissza remeg .
Már próbálkoztam a hat tengelyes kalibrációval elég sokszor egy frankó sík kockára felragasztva a az érzékelőt de valami oknál fogva nem miden oldalt lát 90 foknak pl.
Mi az amit nem jól csinálok szerintetek ?
Köszönöm előre is a segítséget .
Üdv .Móki
Az országban van, a hét elején már belföldi feldolgozásra továbbították... de bejött amitől tartottam... a posta cseszte kihozni. Szerintem holnap, vagy holnap után a kezemben lesz.
Nem felejtettem el... csak hozza a formáját a posta, ma sem hozták ki. Itt van 15km-re a budaörsi központjuk, de nem megy nekik....
Állítólag a bent ragadt karácsonyi utánvétes csomagok nagy részét viszik vissza a feladóknak... nem veszik át az emberek.