Elmeletileg bal felul latnod kellene. De ha minden kotel szakad a tamogatast koszonettel fogadjuk a paypal@rcmodell.hu PayPal cimre kuldve.
Udv: D
nekem nincs pénzem, de az asszonynak van, ezért az ő gépével léptem be, de ott meg nincs a támogatás lehetőség.
mindenképp pay palos lenne, ötlet?
13918869_10202057068783999_1225168583_o.jpg
DEVO 10
T-Rex - Raptor - Predator
62,18
Elmeletileg bal felul latnod kellene. De ha minden kotel szakad a tamogatast koszonettel fogadjuk a paypal@rcmodell.hu PayPal cimre kuldve.
Udv: D
Küldtem támogatást a megadott számlára a fenti paypal box használatával.
Köszönjük a lehetőséget és a munkátokat a fórummal kapcsolatban.
Üdvözlettel: ITEM
HD FPV / DJI OcuSync AIR - DJI Goggles RE - Mavic 2 Zoom
HD Ground Station - Tel: Pi@311,299,908th digit.
Nálam is jól működik a fenti Pay-Pal box ....Én is küldtem némi támogatást .
Remélem sok modellező társunk is hasonló képen támogatni fogja a fórumot és a működését !
Köszönöm Szépen !
Üdv .Móki
Az miért van hogy fent kiválasztva 25$ a támogatás de ha menüből bal oldal ról választom ki a lehetőséget akkor 20$ is elég 1 évre ?![]()
minden ami repül...
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy leírjak néhány gondolatot, ami megfogalmazódott bennem e témával kapcsolatban az elmúlt napokban:
Ha nem kerülnek be a hirdetések a hozzászólásokba, és nem lesz ronda piros a kiválasztott topik, akkor nem tévedek ide, és nem tudom meg, hogy veszélybe került a fórum működése. Én nem venném tolakodónak, ha erről tájékoztatást kapnánk akár egy körüzenet formájában.
Nem tudom, hogy mennyire problémás az "adományok" kezelése, mekkora hányada használható fel ténylegesen a fórum működésére, tehát, hogy milyen egyéb, számunkra nem látható költségek csökkentik a befizetett összegeket. De magamból kiindulva tudom, hogy a rendszeres külföldi vásárlások alkalmával az ingadozó valutaárfolyamok miatt mindig pár száz forinttal többet teszek a webkártyára. Ezeket a maradék pár dollárokat sokkal gyakrabban tenném át ide, és még csak támogatói megjelölést sem várnék el érte az avataromban.