Crawler motort néztél ki, nem erre való. Lehet bele akármekkora motort tenni, csak éppen felesleges. A 10t brushless nagyon sok, képtelenség tt futóművel kiautózni. Többször leírtuk már, carson 16t 5,1:1 áttétellel. Kezdésnek ez is sok lesz.
sany.itt vadássz a fórumon, vagy facen rc csoportba. 10-15körül szoktak lenni carson szettek.
HN X1CR LRP Z-28r
TT-01 brushless
GT3-B
Crawler motort néztél ki, nem erre való. Lehet bele akármekkora motort tenni, csak éppen felesleges. A 10t brushless nagyon sok, képtelenség tt futóművel kiautózni. Többször leírtuk már, carson 16t 5,1:1 áttétellel. Kezdésnek ez is sok lesz.
és nem kell bele egy erőmű. nem 10kg az autó. a carson dragster sport szett szerintem elég jó választás..(ha jól tudom tamiya kupán is ezzel hajtottak)
nekem nyáron is eltekeri a forró slickeket aszfalton ha akarok.igazából csak ismételni tudok. nézegess körül hátha adnak el.ne kapkodd el.várd ki a megfelelő pillanatot.
HN X1CR LRP Z-28r
TT-01 brushless
GT3-B
Tessék:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=63747
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=41749
5,1:1 áttétellel kellően dinamikus és gyors is lesz.
Sziasztok!
Szeretném én is elkezdeni az RC-zést, azon belül a driftinget. Kinéztem egy Tamiya TT-01-t használtat, a következő paraméterekkel:
Alap 540-es Mabuchi Rs540 SH motor,
Carson S-10-es szabályzó,
Ansmann kormányszervóval van felszerleve.
Vagy esetleg Sakura-ban kéne gondolkoznom?
Ez egy kezdőnek jó, vagy inkább nézegessek másikat? Ha veszek, akkor inkább kicsit jobbat(nem nagyon szeretnék 30-nál első körben többet költeni), de ne szart, ami bír 2 hetet(persze használattól függ). Illetve olyan kérdésem lenne, hogy Bp-en, vagy 10-20km-es vonzáskörzetében vannak helyek, találkozók, összejáró emberek? Mert én úgy veszem észre, hogy ez az RC-zés nagyon leült, egyedül meg nem jó játszani. Köszönöm!
Utoljára módosítva: KaiotEch által : 2015-03-21 09:05
Szia.
Jó ötlet elkezdeni az rczést. Ha veszel TT-01-et, az a parkolóba jó ott úgysem előz meg senki. Viszont ha komolyan veszed a dolgot akkor elöbb-utóbb mindenképpen cserélni kell. A driftel nincs tapasztalatom, de a sakura autót sokat dicsérik és az ára sem vészes.
Üdv
Gergő
Hát ezt a helyzetet valahogy nem tudom elképzelni, hogy beállok egy madaras tecso parkolójába és nekiállok RC-zni egyedül, mint egy dilis![]()
Sziasztok!
Megvettem a felváz és kormánymű - TT-01 E átalakító készletet és a teleszkópokat is.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy a készlet tartalmaz két kicsi hernyó csavart és két menetes kicsi hengert is . Azokat hova kell felszerelni?
A másik kérdésem, hogy a teleszkópokat puhára vagy keményebbre kell állítanom?
Köszönöm a választ!