Oldal: 110 / 256 ElsőElső ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.091 - 1.100 (2558) összesen

Téma: Naze32 / Afroflight FC

  1. #1091
    Senior Member _hori logója
    Csatlakozott
    14-02-26
    Hely
    EU
    Hozzászólás
    1.871
    Stimm, hogy nem lehet beforrasztani a helyére, de a firmware ismeri és kezeli.
    (Kipróbáltam.)

  2. #1092
    Senior Member
    Csatlakozott
    14-06-20
    Hozzászólás
    124
    Idézet Szeba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    jobban jarsz egy 10dof flippel, nincs 7ezer ft http://www.banggood.com/Naze32-Fligh...-p-953849.html
    Tervezek multiwii-vel használható FC-t venni és érdekelne hogy ez, vagy inkább Multiwii 2.5? És miért?
    Utoljára módosítva: apeelme által : 2015-05-17 13:30

  3. #1093
    Senior Member keril logója
    Csatlakozott
    14-08-11
    Hely
    Bp. XVIII.
    Hozzászólás
    2.545
    Kösz mindenkinek!

    Repüléshez nekem sem kell magasság tartás, de fail safe üzemmódhoz gondoltam praktikus lenne, ha megállna és szépen tenné le, bár nem lét kérdés.
    Ez egy 250-es FPV racernek épül, majd ha csinálok nagyobbat arra lesz egy full szenzoros darab, hogy haza találjon, meg autopilótával tudjon repülni.
    Kéri Laci
    Heli:Tarot450pro, Blade130s/Quad: ZMR250/Repülő: Olympic 650/Autó: BSR BZ-444pro 17,5T/Rádió: Spektrum DX8g2

  4. #1094
    Senior Member
    Csatlakozott
    06-06-13
    Hozzászólás
    257
    Én sem használom csak az OSD-jelzi milyen szerencsétlen vagyok. Mikor már azt hiszem mennyire alacsonyan hasítok rápillantok a sarokban lévő magasságra és szörnyűködve látom, hogy 4m
    70/310-3437

  5. #1095
    Támogató pistike75 logója
    Csatlakozott
    14-10-21
    Hely
    Leányvár
    Hozzászólás
    730
    Na, mondom a tutit.
    Asszem megfejtettem, hogy mi baja volt a gépemnek. Illetve még mindig van rajta mit hangolni, de már ég és föld.
    Egyrészt a rezonancia tett neki rosszat. A vázamon a pdb, ami egyben esc tálca is, nagyon jópofa dolog, de úgy vélem, hogy az elgondolás nem az igazi. Ha zuhang a gép, a forrasztások eltörhetnek, akkor ugye újra kell forrasztani. Ha újra kell, akkor szopóág, mert akkor gyakorlatilag az egész gépet szét kell szedni hozzá, tehát... de mindegy is.
    A lényeg, hogy most az pdb-t ami esc tartó is, csupán pdb-ként használtam, így első körben csak műanyag anyákkal, éppencsak feltettem, meg sem húztam azokat.
    Ma valami sokadik érzéktől hajtva aztán felcsavaroztam rendesen, és láss csodát, mindjárt jobb lett a gép.
    Azt figyeltem meg ennek kapcsán, hogy a FLIP32 a rezonanciától teljesen meghülyül, húz jobbra vagy balra, előre vagy hátra...
    Ez nem az első flip32 nálam aminél ez nagy problémát jelent, a tököli versenyen is emiatt szívtam. Ma összeraktam a másik gépem is, az is ótvarul viselkedett, sőt, dobott egy olyan oldalast, hogy a farakás fogta meg. Csattant rendesen. Kíváncsi vagyok, a naze32 is enniyre alergiás-e rá. Ha igen, akkor muszáj lesz balanszolni a motorokat / propokat állandóan...

  6. #1096
    Senior Member Zsolteeka logója
    Csatlakozott
    11-08-30
    Hely
    Nyergesújfalu
    Hozzászólás
    1.189
    Propbalanszer hianyaban( ami mar 2honapja kering a postan kb ) se a propok, se a motorok nincsenek balanszolva es az enyem jol repult. Volt olyan hogy a felso lapot csak ket csavar tartotta, mert teszteltem es akkor sem rezgett, himbalozott, talan a naze jobban kezeli ezt.

  7. #1097
    OFF:
    Ha ocska a vaz, akkor bizony balanszolni kell, de ha eleg eros es stabil akkor barmit ratehetsz,
    nem lesz gond. En pl. soha nem balanszolok es nincsenek rezges gondjaim.

    Na es sokat szamit a kar vastagsag, a mai 250-esek karjai 3mm lapokbol keszulnek, esetenkent
    ez keves lehet hogy ne legyen plusz rezges.
    :ON

    Ha megis marad rezges, akkor butitsd le az ACC-t.

  8. #1098
    Senior Member
    Csatlakozott
    06-03-31
    Hozzászólás
    708
    Idézet pistike75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kíváncsi vagyok, a naze32 is enniyre alergiás-e rá
    Szia!

    Elvileg a Flip32 megegyezik a Naze32 Rev4 -el, ugyanaz a processzor és szenzorok, csak más az alkatrész elrendezés.
    https://afrodevices.googlecode.com/f...aze32_rev4.pdf
    http://uglyduck.ath.cx/PDF/radio-con...flip32-sch.jpg

    Naze32 Rev5 kapott egy 16Mbit SPI flasht és egy rs232-ttl level konvertert frsky telemetriához.
    Flip32 uart porton nem működik közvetlenül az frsky telemetria konverter nélkül, csak soft seriallal,
    így viszont nem használható a Led strip + WS2812 ledsor.
    Egy "külső" rs232-ttl konverterrel használható uart porton az frsky telemetria és nem kell lemondani a led vezérlésről.


  9. #1099
    Támogató pistike75 logója
    Csatlakozott
    14-10-21
    Hely
    Leányvár
    Hozzászólás
    730
    Idézet rc_elektro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia!

    Elvileg a Flip32 megegyezik a Naze32 Rev4 -el, ugyanaz a processzor és szenzorok, csak más az alkatrész elrendezés.
    https://afrodevices.googlecode.com/f...aze32_rev4.pdf
    http://uglyduck.ath.cx/PDF/radio-con...flip32-sch.jpg

    Naze32 Rev5 kapott egy 16Mbit SPI flasht és egy rs232-ttl level konvertert frsky telemetriához.
    Flip32 uart porton nem működik közvetlenül az frsky telemetria konverter nélkül, csak soft seriallal,
    így viszont nem használható a Led strip + WS2812 ledsor.
    Egy "külső" rs232-ttl konverterrel használható uart porton az frsky telemetria és nem kell lemondani a led vezérlésről.

    Egyébként ez Flip32+
    És tudom, hogy az alkatrészek megegyeznek, csak más elrendezésűek... (egyesek szerint ésszerűbb is, mint az original naze32), viszont az összeszerelés minősége lehet eltérés. Talán. Nem tudom, de reménykedem, hogy nem feleslegesen költöttem több pénzt Bár, mondjuk nem is több. A flip32+ ami elvileg megfelel a naze32orig. full verziónak, ugyanannyiba kerül, mint a naze32 acro original. Ami viszont meglebő, hogy a dof6-os flip, ami megfelel a naze32 acro-nak, drágább egy dolcsival, mint a flip32+ verzió.
    Barométer és magnetométer nélkül többe kerül ugyanaz a cucc.. Félelmetes.

  10. #1100
    Senior Member
    Csatlakozott
    06-03-31
    Hozzászólás
    708
    Igen a plusszra gondoltam, fenti flip32 kapcsolási rajz is a pluszt ábrázolja.
    Flip32/6dof=Naze32 Acro, Flip32+/10dof=Naze32 full
    Megegyeznek, csak a fent említett data flash és level konverter lemaradt a flipről.
    Itt van elöttem egy bangoodos flip32+, nem látok kivetni valót a gyártási minőségben, szerintem hibátlan.
    Viszont úgy alakult, hogy Nukleus pdb-vel építem meg a ZMR-t aminek a forrpontjai a naze-hez lettek kialakítva,
    így lecserélem a flippet egy fullos naze32-re. Így elhagyhatom a külső konvertert a telemetriához(szertném a ledeket is használni),
    és színben is jobban illik a zmr vázhoz
    Fekete Naze32 full : http://www.aliexpress.com/item/Free-...318947454.html
    Utoljára módosítva: rc_elektro által : 2015-05-19 15:54

Oldal: 110 / 256 ElsőElső ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva