Oldal: 6 / 6 ElsőElső ... 23456
Eredmény: 51 - 55 (55) összesen

Téma: Speed Passion Reventon szabályzók

  1. #51
    Senior Member Emunem logója
    Csatlakozott
    11-05-31
    Hely
    Wien/Kisvárda
    Hozzászólás
    1.919
    Próbáltad más szabályzóval ugyanazon motorokat? Esetleg nem akad semmi az autóban? Forrasztások rendben vannak? Távod rendben van?

    Kb ennyi elsőre. Videó többet segítene.
    Üdv: Emunem

    Minden lehetséges...

    VRX Blade 10T / Piros rettenet
    W.I.P. / Axial SCX-10 / Ford F-150 aka KÉK Bálna
    W.I.P. / Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
    2,4GHz / Póráz
    + Hangvezérelt utódok.

  2. #52
    Junior Member
    Csatlakozott
    12-09-09
    Hozzászólás
    10
    Szia !
    Megpróbálom másik szabival...

  3. #53
    Junior Member
    Csatlakozott
    12-09-09
    Hozzászólás
    10
    70 A -es szabival tökéletesen megy mind a két motor...
    köszi

  4. #54
    Senior Member
    Csatlakozott
    11-07-31
    Hozzászólás
    369
    Sziasztok SP reventon R szabim van. Forgásirányt tudok váltani a program kártyán? Máshogy nem nagyon tudom megoltani hogy előre haladjon a gép ha előre húzom a gázt.... (megoldva máshogy)
    Utoljára módosítva: fehdav által : 2016-12-29 21:20
    Tamiya TT-01-eladó!<br />Quanum Vandal<br />Tamiya Nitrage-force 28

  5. #55
    Senior Member
    Csatlakozott
    11-07-31
    Hozzászólás
    369
    Üdv!
    Nah új problem van :/ Lehet hogy meghalt a szabim leírom mik a tünetek hátha valakink volt már ilyen.
    Szóval letiltott a szabi mert lemerült az aksi ugye ilyen power savingbe nyomja magát ilyenkor lassú a verda.... Így télen ha nagy gázt húztam hamarabb letiltott mert az aksi kicsit fáradt már és nem bírja a telt, de ha kibe kapcsoltam a szabit akkor még ment tovább szépen csak nem kellett full gázt húzni.. Nah igen letiltott kikapcsoltam vissza és elkezdett pittyegni szóval ilyen hangokat adott ki mint mikor más szabik bekapcsolnak de ez nekem soha nem adott ki hangot... Aztán nyomott egy hátramenetet magától de vagy 2 sec ig aztán semmi se előre se háta... És mondom feltöltöm az aksit megnézem úgy mit csinál és ugyan az bekapcsolom eltelik 1 s nyom hátra menetben egy full gázt 2s ig aztán megáll, ha előre húzom a gázt csak "cicereg" a motor de nem megy felemelve az autót sem (nincs szorulás az autóba) ha megtolom se kapja el... (szenzoros motor) Ha hátra húzom a gázkart akkor csak full hátramenetbe megy nincs fokozat de hátra megy... Nos ilyen fura tünetei vannak nem melegszik nincs füst szaga és mikor pittyegett se volt se forró se füstös. Másik vevővel ugyan ezek a tünetek...
    Távszettet nem tudtam cserélni. Valami ötlet? Előre is köszi!
    Tamiya TT-01-eladó!<br />Quanum Vandal<br />Tamiya Nitrage-force 28

Oldal: 6 / 6 ElsőElső ... 23456

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva