Sziasztok,
úgy hallottam, hogy valahol Győr környékén szokott lenni ideiglenes RC pálya 1:10-es onroad autókhoz. (Talán valamelyik iskola tornatermében...)
Tudtok ebben segíteni, esetleg a szervezőjéhez valami kontaktot adni?
Köszi
Dani
Az meg már hogyvammá hogy csak énnem tőttöttemmégfel képet.
Bf-109E, FW-190A, Ju-87B, Fi-156C, Do-335, Catalina, FuntanaS, Skeeter, MiG-21, Styroman Funcub, meg egy repülő cápa... de ez dinamikusan változik
Sziasztok,
úgy hallottam, hogy valahol Győr környékén szokott lenni ideiglenes RC pálya 1:10-es onroad autókhoz. (Talán valamelyik iskola tornatermében...)
Tudtok ebben segíteni, esetleg a szervezőjéhez valami kontaktot adni?
Köszi
Dani
Szia Dani!
Szívesen segítenék, de erről én sajna nem tudok semmit. Az Audi Aréna mögötti új aszfaltos parkolóban szoktak autózni hétvégékente. Próbálj meg velük beszélni!
Rendben, köszönöm az ötletet.
Kár, hogy az autómodellezés ennyire megállt itt.
Sziasztok!
Voltam ma kint, fújt a szél ezerrel, de mentem két-két kört az Sbach-al és a Szuhojjal. Ma hozta a posta a második akksit az Sbach-hoz, muszáj volt kipróbálni
Közben lett egy új projekt is: a Jetranger helimet elcseréltem egy repcsire + egy kanna metilre. A típusa Nemesis, 1560mm-es.
Sajnos utólag derült ki, hogy van 1-2 gond vagy félkész megoldás a repcsin, de szépen haladok vele, már csak egy maradt a hibákból.
Van egy .52-es moci az orrában, úgy tűnik, jó állapotban.
Ez egy gyors gép lesz, megesz a kíváncsiság
Üdv, J
Bf-109E, FW-190A, Ju-87B, Fi-156C, Do-335, Catalina, FuntanaS, Skeeter, MiG-21, Styroman Funcub, meg egy repülő cápa... de ez dinamikusan változik
Szuper, mint mindig!
Ok! Köszi! Du. kimegyek, ha kell nyírni akkor nekiveselkedek.
Hali!
Ernő köszi!
Vasárnap már otthon leszek!