Jani beszéljünk a giróról! Holnap délután jön ki valaki? Én készülök.
Sziasztok!
A narancssárga Sbach-ból kivettem a girót (kapott egy másikat), a régi nekem túl nyugodttá tette a gépet. Viszont gyönyörűen szállt le, gyakorlatilag csak gáz szabályzással
FPV-hez vagy gyors gépekhez például tökéletes lehet, van benne "megmentő" mód is, ha elveszted az orientációt, de azt sosem próbáltam még ki...
Mielőtt felteszem fórumra, vagy beteszem a fiókba, gondoltam megkérdezem, 4ezerért érdekel-e valakit? Még oda is adom kipróbálni.
J
Bf-109E, FW-190A, Ju-87B, Fi-156C, Do-335, Catalina, FuntanaS, Skeeter, MiG-21, Styroman Funcub, meg egy repülő cápa... de ez dinamikusan változik
Jani beszéljünk a giróról! Holnap délután jön ki valaki? Én készülök.
Almádi Lozsanta reptér
2016-08-26-1655.jpg
Utoljára módosítva: Nadi 1 által : 2016-08-27 16:35
Nadi.
Bőny, modell reptér
Bf-109E, FW-190A, Ju-87B, Fi-156C, Do-335, Catalina, FuntanaS, Skeeter, MiG-21, Styroman Funcub, meg egy repülő cápa... de ez dinamikusan változik
Kimentem ma ebéd után - kb. vízszintes volt a légzsák.
A Szuhojjal repültem 3 akksit, hát, voltak izgis pillanatok.
Az megvan, hogy a gép közel padlógázon tolat a kisleszálló felett????
Készült pár video, az egyiken egy "civil" is megzavarja a repülést, amint feltölt, felteszem a youtube linket.
Viccesek a leszállások![]()
Ma du.valaki???
Modellezés nem csak hobbi!!
Hali!
5 körül megyek!
Nadi.
Hali!
Ernő! Van nálam egy futómű!
Nadi.
Milyen futót találtál Feri? Gép nincs hozzá véletlenül?