Nein!
Inkább tölts fel egy autóakksit és arra kösd a polycharge-ot!
aGlovi
Van egy Apache 11.1V 1200mA-es három
cellás Li -Poly aksim továbbá egy Polycharge
töltőm aminek a bemenő feszültsége 11-15V.
Azt szeretném tudni, hogy használhatok-e
hagyományos akkumulátortöltőt a Li-Poly
töltőhöz adapterként.
Előre is köszi asegítséget!
Dudaops:
Nein!
Inkább tölts fel egy autóakksit és arra kösd a polycharge-ot!
aGlovi
Köszi ,mások más fórumokon is ezt
javasolják.
Duda![]()
Helló kedves kolléga
Nagyon sokan használják ú.n. zselés ólomakkuról. amit riasztókhoz csinálnak.
7. 5 A/h teljesítménnyel sok töltésre jó. / ára 2500ft- tól.. /
Zuhanó repülőgépen nincsenek ATEISTÁK!
Mire elolvastam az üzeneted már
be is szereztem egyet.
Köszi a tippet.
Duda
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy ha már autó aksi töltőről nemlehet használni ezt a töltőt..akkor esetleg cb tápról?..mivel van 1 feleslegben..és én arra kötöttem rá..elviekben abba van zavarszűrő is mivel hát a rádió nemigazán szereti ha nemstabil a tápja. Keretek között mozog ugye mert 13,8V jön ki rajta és 5a. Még van itt egy 12V-os 7a/h -s zselé kocka is..csak nekem meg töltőm nincs hozzá..arra nemigen tudom sajnos rákötni.
Üdv:Szilárd
„Ne győzködd az agyadat, a hiba a valóságban van."
A CB táp valószínűleg megfelel. Mérd meg a feszültségét, mielőtt rákötöd a töltőt.echo1 eredeti hozzászólása
Szia,
A táp az stabil, mert a grant már köpködött volnabizti jólmegy mert használtam csak lekellett cseréljem nagyobbra mert mert nembírta ssb-n..de most nem ez az lényeg...hanem megy rendesen..Német Pan márkáju táp, 3A-t bír folyamatosban és 5A-t még kipréseli hirtelen terhelésnél..de egy akku töltéshez szerintem elég a 3.
„Ne győzködd az agyadat, a hiba a valóságban van."
Hello!
Rendelkezem egy Hobbico Quick Field Charger MkII toltovel. A tolto Li-ion akkukat tud tolteni de a Li-po elmeletileg nem. Beszélgettem egy par emberrel, utanna is olvastam a neten. Kerdesem az lenne, hogy mi a ti velemenyetek, tolthetem-e vele a Li-po-t?
OZs