Csak okosságokat ajánljatok egymásnak!
A csomagon is szerepel a rendelés azonosító és az utalás visszaigazolásán is.
A vámosok sem hülyék.
Nem bátorítok,de:
Ha nagyobb értéket rendelnél, aznap rendelj mellé egy kicsit is 35 dodo alatt.
Ha bekéri a vám az utalás összegét bemutatod a 35 dodost, vagy ilyesmi.
Én NEM így csinálom!![]()
DJI F450, Century hexa, f27 230mm, Gopro3+4, Devo 12s, 3DR Solo,
Csak okosságokat ajánljatok egymásnak!
A csomagon is szerepel a rendelés azonosító és az utalás visszaigazolásán is.
A vámosok sem hülyék.
Az ember sokszor más, mint aminek látszik. De ritkán jobb
Sziasztok!
A SurveilZone nevű boltot ismeritek? http://www.surveilzone.com/ Ők is alacsonyabb árat írhatnak vajon a csomagolásra?
Sziasztok!
Sajnos most egy kellemetlen élmény is ért a Banggooddal kapcsolatosan. Eddig vagy ötször rendeltem tőlük, most hosszas hezitálás után egy Tarot TL200 mini vázat szerettem volna venni. Meg is rendeltem, pénz rendben, de a termék adatlapján szerepelt, hogy kérnek 6-9 munkanapot a rendelés teljesítésére. Mondom, hogy annyi belefér, vártam. Pénteken már írtam egy udvarias e-mailt, hogy mikorra várható a váz, választ ma reggelig nem kaptam (időeltolódás stb., de gyakorlatból tudom, hogy szegény kizsákmányolt kis emberkék szombat-vasárnap is dolgoznak).
Ma déltájt aztán nem bírtam, kértem egy online chatet, ott "Flora" felvilágosított, hogy még nem érkezett be a termék (hogy mikor: nincs válasz), ha akarom, kérhetem a termék árának visszatérítését (hogy mennyi idő, nincs válasz).
Most este 19:10 van, a bankszámlámra még nem érkezett meg a pénz. Ha nem kapom vissza, akkor drága váz lesz...
BenkoG
Felszállni lehetőség, leszállni kötelező :-))
Nyugi,a pénz nem vész el csak valakinél ott marad.
Nekem is volt már hasonló ügyem,amire kértem a pénzt vissza küldtéka trackszámot hogy feladták.Egyébként ha paypalon keresztül fizettél biztosítva vagy.
sziasztok.milyen gyakori hogy behívják a BG-s termékeket vámra?kínai vagy más raktárból esélyesebb a behívás?
HN X1CR LRP Z-28r
TT-01 brushless
GT3-B