Még sok ilyen szép napokat!
Örülök, hogy részt vehettem a repnapon! Öröm volt a barátokkal találkozni, finomat reggelizni-ebédelni a szép napon sütkérezni...
Köszönöm!
Még sok ilyen szép napokat!
Örülök, hogy részt vehettem a repnapon! Öröm volt a barátokkal találkozni, finomat reggelizni-ebédelni a szép napon sütkérezni...
Köszönöm!
Signore Membran
Good Will Hunting
Kis pacsirta, kedves kis pacsirta,
Kis pacsirta, megkopasztlak én...
Kiváló szervezés gyönyörű időben.
Köszönöm hogy ott lehettem.
Sánta István / Papa / 20 / 33 64 726
Meghívó
Az Orosháza Városi Modellező Klub szervezésében, hagyományosan megrendezésre kerül a 19. Orosházi Nemzetközi Modellrepülőnap.
A rendezvény fővédnöke : Dávid Zoltán polgármester.
Rendező: Nóbik Gyula
Szeretettel várunk minden modellezőt és modellezés iránt érdeklödő vendéget.
2019. 09.06-08-én az orosházi repülőtéren
Résztvevő pilótákat és segitőiket megvendégeljük egy ebéddel.
Sátorozási, lakókocsi elhelyezés és repítési lehetőség biztosított.
repülőtér a 47-es útról megközelíthetö Szeged felől Szolgáltatások: villany nincs, de víz és toalett természetesen lesz.
/Nomád kemping/
Szabadidős program: Fürdés az Orosháza melletti Gyopárosfürdőn. Ez egy gyönyörűen kiépített élmény és gyógyfürdő uszodával,szaunávak, gyermekmedencével, gyógymedencével és fizikoterápiás központtal remek kikapcsolódást biztosít. A reptértöl 3 km-re található.
2019.09.06 Tréning leheőség 2019.09.07. egésznapos repités / Modellrepülőnap /mindenki szabadon repíthet kedve szerint, aki rendelkezik érvényes biztosítási kártyával.
A részvételt esetleges szállás igényt mindenki egyénileg rendezi .w.w.w.gyoparosfurdo.hu
Nóbik Gyula
06/30-9550-248
nobikfly@freemail.hu
Sziasztok,
Az elmúlt évek hagyományának megfelelően idén is megrendezzük az Orosházi modellrepülő napokat. (ha a vírushelyzet ezt nem akadályozza meg)
Az idei a 20. ilyen összejövetel.
Mivel sajnos ezen már Gyula bácsi nem vehet részt, az idéntől Nóbik Gyula Nemzetközi Repülőnap lesz a rendezvény hivatalos neve.
Ezzel is emléket állítva neki.
A fő nap Szeptember 5. szombat. Mi már pénteken is várjuk a résztvevőket.
A feltételek megegyeznek a tavalyival.
Aggregátor, víz, Toalett lesz kint.
Szombaton ebéd.
Érdeklődni és jelentkezni mostantól nálam p.csizmadia@t-online.hu (70-311-33-65) vagy Kovács Daninál lehet (30-282-65-89)
Szeretettel várjuk a regisztrációkat!
Üdv
Csizmadia Péter
OVMSK
Utoljára módosítva: csp által : 2020-07-28 16:38
Kedves Modellezők!
Az Orosházi nemzetközi repülőnap, rendezvény neve ez évtől - 2020 - a Klub jogutódjai akarata szerint Nóbik Gyula emléknap titulussal lesz megrendezve.
Az ez évi, szeptember 5. nappal megrendezett találkozó méltó volt a névadóhoz, a mindenki által ismert, kedves modellező barátunk nevéhez, Nóbik Gyulához.
Őt ez év január 3.-án búcsúztattuk, nyugvóhelye az orosházi sírkertben található.
Az ott elhangzott búcsúbeszédben Barátunk egész életével megismerkedhettünk, a modellező érdemeivel együtt.
Az a jóbarátság, kollegalitás mindenki által ismert, amit Gyulának köszönhettünk.
Gyula bácsi!
Az idei rendezvény majdnem minden tekintetben tökéletes volt...De!
Te hiányoztál, és ezután is így lesz...
Ezer köszönet, amit a modellezőkért, modellezésért, Barátaidért tettél életedben.
Nem felejthetünk el.
Tisztelettel:
egy modellező
Signore Membran
Good Will Hunting
Kis pacsirta, kedves kis pacsirta,
Kis pacsirta, megkopasztlak én...
Köszönjük a megemlékezést és a részvételt!
Sziasztok,
Az elmúlt évek hagyományának megfelelően idén is megrendezzük az Orosházi modellrepülő napokat. (ha a vírushelyzet ezt nem akadályozza meg)
Az idei a 21. ilyen összejövetel, mely tavalytól Nóbik Gyula Nemzetközi Repülőnap hivatalosan is.
A fő nap Szeptember 11. szombat. Mi már pénteken is várjuk a résztvevőket.
A feltételek megegyeznek a tavalyival.
Aggregátor, víz, Toalett lesz kint.
Szombaton ebéd.
Érdeklődni és jelentkezni mostantól nálam p.csizmadia@t-online.hu (70-311-33-65) vagy Kovács Daninál lehet (30-282-65-89)
Szeretettel várjuk a regisztrációkat!
Üdv
Csizmadia Péter
OVMSK
IDŐPONTVÁLTOZÁS
Sziasztok
Tekintettel arra, hogy a szegedi repnappal egybe esett volna a mienk, igy előrébb hozzuk Szeptember 4-re az oroshazi találkozót.
Elnézést ha valakit ezzel megkavartunk, de nem szeretnénk rászervezni egy másik rangos eseményre!
Köszönöm és varunk mindenkit szeretettel!
Tapatalkkal küldve az én SM-G970F eszközömről