SJ4000-el milyen fpv-zni? Nagyon zavaró a késés?
SJ4000-el milyen fpv-zni? Nagyon zavaró a késés?
Bár én még igen csak kezdőként írom ,hogy nem vettem észre semmi késés egy Sony Effio cam -hoz képest de valóban picit sötétebb ha nappal szemben nézel vele ........gondolom a fénykezelése miatt .
Ha a napba nézel akkor azt szinte nem is látod .
A rögzített kép nagyon szép de amit a monitoron látok az nem nagy durr. az én esetemben ........gondolom ez a monitornak tudható be ..meg talán még annak is ,hogy nem merek még alacsonyan repülni
Viszont egy jó 5 collos monitor ajánlást elfogadnék !
Üdv
Esetleg tudja valaki hogy az Sj5000 tudja már a hardveres 60fps-t, vagy ugyan az mint az Sj4000, hogy dupláz.
Ja,és mi az ujitás az 5000ben?
Köszi
R2-D2 Project (Full Scale)
Na, rendeltem egy M10-et az SJCam-től - múltkor 20%-al olcsóbb volt. Kíváncsi vagyok milyen lesz, meg hogyan lehet hozzá gimbal-t hekkelni...![]()
Sex & Girls & Rock 'n Roll
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy ilyen kamerát. Motorozásra és a nyári "akciókra" használnám, nyaralás offroadozás stb stb, tehát nem fpv-re.
kérdés tehát h ilyenkor is célszerűbb az eredeti v megfelel a klón változat is?esetleg ha valakinek van eladó megvenném.
HN X1CR LRP Z-28r
TT-01 brushless
GT3-B
Sziasztok,
Trunigy 2K azaz SJ4000+ kamera esetén nem lehet állandósítani a kimenő képet, mert így annyira nem buli, hogy mindig ki kell venni a gimbalból akku csere után, hogy be tudjam kapcsolni az élőképet a menüben. Van valami megoldás, vagy ez ilyen?
üdv
PIXI
CEN GSR 5.0 BL
CEN MAtrix TR Arena BL
E-REVO 1/10 BL
YAMA 1/5 buggy
DJI Phantom 2 v2.0 + FPV
Home Made Airboat
Hajtsd a saját akkujával, ne a gépével, akkor nem kapcsol ki akku cserénél és marad a beállítás.
Az igaz, de az USB-n kapja a tápot a gimbaltól, és nem nagyon akarok kábelt vagdosni. Lehet így visszatérés lesz a Mobius-hoz.
CEN GSR 5.0 BL
CEN MAtrix TR Arena BL
E-REVO 1/10 BL
YAMA 1/5 buggy
DJI Phantom 2 v2.0 + FPV
Home Made Airboat