Én tegnap repültem vele több év kihagyás után :-) De nem adom el :-) Remek gyakorló gép.
Sziasztok!
Jöttem nosztalgiázni!
Nekem van egy. Alkatrész nincs hozzá.
Ha érdekel beszélhetünk rolla.
06304786507
Én tegnap repültem vele több év kihagyás után :-) De nem adom el :-) Remek gyakorló gép.
Blade 180 CFX - MSH mini PRÔTOS mini V-bar - Assault 100 (Hisky HCP100S) - Eflite Extra 300 32e - Easy Star - DX9, DX6 V2 - DJI Mavic Pro - Tamiya TT01E Civic92'
Sziasztok!
Tudom, hogy behalt mér a topic, meg maga az egész fórum is, de én épp most élem a 180CFX hőskoromat. Esetleg van valakinek ötlete, hogy lehet az alábbi jelenség oka?
Néha nagy piccsre, vagy intenzívebb rudder kitérésre egészen érthetetlenül durván elkezd csapkodni jobbra-balra olyan 30 fokokat a farok. De tényleg elképesztő csapkodással, alig lehet letenni a gépet ilyenkor. A váz fullos, rezonancia semmi, a farok szervó vadiúj Spektrum 3065, és egészen minimális csak a kotyogás a farokmechanikában, amit szintén most raktam össze alu tuning alkatrészekkel. Próbáltam már mindent, gyro gain, lapát csere, még a PID menüben is mókoltam, de néha egyszer csak megkergül és úgy csapkod, hogy borzasztó.
Sokat segítene, ha van esetleg ötletetek, mert már átnyálaztam a helifreaket, rcgroupsot és egyelőre nincs több ötletem.
Ja és ugyanitt keresek spektrum programkábelt a vezértlő frissítéséhez.
köszi!
Ja, kihaltak a helisek, minedenki drónozik, vagy FB-n van.
Bár nem ismerem pont ezt a gépet, de ha módosítottad a gépet, akkor én is a PID-re gondoltam volna elsőre. Ha erősebbek lettek a reakciók, akkor P-t csökkenteni. D-t esetleg növelni, meg az I-t is óvatosan csökkenteni. Bármelyik paraméter túl nagy értékére képes gerjedni.
Viszont az hogy nem mindig csinálja, arra is gondolnék hogy túlterhelésnél amikor a farok rotor nem tudja megtartani, és kicsapódik szélső állásba, esetleg szorulhat valami.
Jártam így a 450-es helimmel....tanulság az volt hogy a szilikon olaj nem megfelelő kenőanyag.
Azóta WD40-el fújom minden repnap előtt, az kitisztítja a szmötyiket, és kenést is biztosít aznapra.
Illetve volt egy olyan problémám is amikor a kardántengely, elengedte a fittinget, és terhelésnél megforgott. (TAROT) Mondjuk annak az lett a vége hogy pörgő helivel kényszerleszálltam, mert a farok rángatás ugye kit izgat![]()
Kéri Laci
Heli:Tarot450pro, Blade130s/Quad: ZMR250/Repülő: Olympic 650/Autó: BSR BZ-444pro 17,5T/Rádió: Spektrum DX8g2