A képet az RcPilot.hu tárolja.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Ezt a hibaüzenetet kapom, mi a teendő? Mert bármit csinálok nem tűnik el. Többi aksinál nincs semmi hiba 19 startos aksi, és egyébként tökéletes.
Utoljára módosítva: lazarcopter által : 2016-03-10 23:49
<br />20/580-8519
megtörtént és nem változott semmi(olvasni én is tudok). Többször is megismételtem. Más ötlet?
<br />20/580-8519
Na hagyjal mar...
Ekkora razkodas van a gimbalon....es ezt egy kis erzekelo meg latoszoggel megoldjak...
...es erre csak dji jott ra eddig....tehat a kameran mulik az egesz...kezzel megrszod nem latszik mert nagy a latoszog es kicsi az erzekelo?
Ok biztos igy van...szamomra erdekes akkor a tobbi kameransl miert nem.alkalmaztak ezt...
Itt azert irnak vmit a lencserol https://youtu.be/WTUtaJzeWdQ
Mindenesetre ha egy sima gopro lenne a 4k s kamera helyeben ezzel avgimballal razkodna a felvetel...ha jol gondolom...tehat avtitok a az inspire kamerajaban van
Nezem nezem de nem is hiszem https://youtu.be/MOIBcVZoaYs
Ugyes ha ez csak a lencsen mulik
Utoljára módosítva: Ltomi78 által : 2016-03-11 01:39
FPV forever
FPV foreverEasy Glider Pro, FPV Raptor, Trainstar, SK450, Hk450, CS-1 Mobius Gimbal, Assan, Fx-61 Phantom, x1-Skywalker, Qav 250 racing drone Coptercentre UK
Szerintem arról van szó, hogy ezek olyan alacsony frekvenciás rezgések, inkább lengésnek nevezném, hogy simán kiszedi a gimbal. Lassítsd le a yt videót 0.25-re, akkor látszik hogy folyamatosan kompenzálja a lengést a gimbal, nyilván ezért hagyták ilyen lazára a felfüggesztést, mert ezt még könnyen kezeli a gimbal...
De ez csak az én meglátásom, simán lehet hogy nem így van...
mutass már még egy gyártót a piacon aki saját maga fejleszti a gimbalt és a kamerát hozzá
értsd meg a rövid fókusztáv a kis érzékelő és a lencse és a lapka távolsága miatt nem látod ezt a fajta mozgást
de próbáld ki egy gopron, hogy rángatod ilyen 2-3 cm-eket, ott sem lesz annyira szembetűnő a videón a dolog, mint amennyire a valóságban mozog
Ez nem szembetuno....hanem egy hajszalnyit sem mozdul.
Egy sima kinai cnc gimbal ha megremeg azt nem szuri egy gopro es ilyen fepvetelllel tele van a youtube.
Ha igy lenne mindegyik gimballal tokeletes felvetel keszulne mert a kamera kiszurme.
https://youtu.be/8sGWwH8P2FU
A feiyu stb nem szenvedett volna ujabb meg ujabb verziokkal mert a gopro kiszurte volna a remegest razkodast
Amit mondasz sehil nem lattam leirva az osszes ilyen dji video alattt mefy a talalgatas hogy oldjak meg ezt valohaban.
De orulok hogy neked ez ilyen egyertelmu...
Elnezest hogy meg mertem kerdezni...le ne csesszel mar![]()
Utoljára módosítva: Ltomi78 által : 2016-03-11 11:19
FPV forever
FPV foreverEasy Glider Pro, FPV Raptor, Trainstar, SK450, Hk450, CS-1 Mobius Gimbal, Assan, Fx-61 Phantom, x1-Skywalker, Qav 250 racing drone Coptercentre UK
Utoljára módosítva: Ltomi78 által : 2016-03-11 12:26
FPV forever
A kamera lendül oldalra, de a kamera szögelfordulását kompenzálja, nézd meg lassítva...
De nézd meg azt is hogy mekkora a távolság a kamera tengelye és a függesztő gumibakok közt, (mivel az inspire-nél van hely lefele), sokkal nagyobb mint egy átlag gimbalnál, ezáltal a kamera lengése sokkal jobban hasonlít vízszintes egyenes mozgáshoz, ami viszont tényleg nem fog látszódni a videón...
Ezt támasztja alá az is hogy relatíve közel vannak egymáshoz a gumibakok, egyszerűen hagyták lengeni a kamerát egy viszonylag hosszú karon, így sokkal könnyebb dolga van a gimbalnak, szerintem ennyi a "trükk"...