Nem osztozunk csak a miénk
Sziasztok !
Mi Alsónémediben modellező barátok ,megalakítottuk az Alsónémedi Modellezők Baráti Kőrét ! / A.M.B.K / -t.
2015 Januártól gondozzuk a Földi Sanyitól , modellezésre átadott repteret. Ezen a topikon lesznek az infók a jövőről.
Folyt. köv.
Üdv.Iván. A Lipo töltő nem füsttel megy, mert kijött a füst és tovább tőlt tökéletesen! mobil: 70-676-1937
Nem osztozunk csak a miénk
OK világos !
Akkor az Alsónémedi repteret csak is az A.M.B.K gondozhatja 2015 -től !
Üdv.Iván. A Lipo töltő nem füsttel megy, mert kijött a füst és tovább tőlt tökéletesen! mobil: 70-676-1937
Sziasztok!
Csatlakozom,ezen a topicon én is gondolkodtam,31-e után akartam megnyitni mikor kialakult
már a helyzet.Aki tud jöjön a gyűlésre,beszéljük meg a dolgokat,jövő a miénk használjuk ki.Üdv Zsolt
Metanol legyen veletek!
Tisztelettel jelentkezem én is, mert úgyérzem hogy amott már harangoztak.![]()
Ott a pont,ez betalált Pisti ;D
Metanol legyen veletek!
És én is itt vagyok, bár e pillanatban kicsit távolabbról szemlélem az eseményeket.
Örülök, hogy végre történik valami
Off: Értesíteném a (volt/új) klubtársakat, hogy eladósorba kerül a Góbém (110 E Ft, és az Extreme Flight MXS-em (120 E Ft). Mindkét gépet ismeritek. Mindkettőből csak a vevőmet veszem ki, az MXS-hez akkum nincs. (4000 mAh 5 cellával repültem, én kisebbet tennék bele, a Hacker motor azzal is vígan elmegy 6-8percet). Február közepén megyek haza, ha addig belső körből nem lesz rájuk jelentkező, nyilvánosan meghirdetem a fórumon.
Szerkesztve: Kollégák, ez gyorsan ment. Mindkét gépre van körön belüli jelentkező. Köszönöm.
Bocsánat az offért.
Sziasztok
deze
Utoljára módosítva: Aenima által : 2015-06-12 11:51
Kedves Reptér társak!
Az alábbi meghívót kaptuk a Budapesti modellező se. től.
MEGHIVÓ
Szeretettel meghívjuk az Alsónémedi Modellezők Baráti Kőrének
tagjait a Budapesti Modellező Sportegyesület éves közgyűlésére.
A közgyűlés időpontja 2015. 01. 25 vasárnap 09. óra.
Helye: Budapest 1053 Curia u. 3. ( Ferenciek tere).
A közgyűlés rendes napirendjének pontjain kívül egyeztetjük a két szervezet együttműködésének szabályait.
Információ képen: előzetes megbeszéléseink értelmében a baráti kör tagjai évi egyszeri 500 Ft-os befizetésével külső pártoló tagokká válnak. Aki rendszeresen esetleg be akar járni a Hangár utcai klubba annak a klub rendes pártoló tagdíját kell megfizetnie. (Évi 4000 Ft)
Az MMSz Tagsági di jak: Felnőtt sportoló 5000.- Ft/év
Ifjúsági és nyugdíjas 2500.- Ft/év
Serdülő 2000.- Ft/év
Közvetlen (nem klubtag) 12000.- Ft/év
Minden pénzügyi befizetésre lehetőség lesz a közgyűlés alkalmával.
Mindenkit szeretettel várunk!
A vezetőség nevében
Szécsi Imre
Köszönjük a meghívást!
Remélem sokan eljönnek a Reptértársak közül .
Üdv Pfgábor
Pfalzer Gábor
Kedves Gábor,pfgábor eredeti hozzászólása
én ugyan relatíve újnak számítok itt, mégis szívesen elmentem volna. Ez az időpont azonban túl közeli, fix a hét végi családi program. Ha legközelebb is szervezésre kerül a sor, szívesen venném, ha legalább 2 héttel előbb kimenne erről információ.
Azzal is tisztában vagyok, hogy ez a jelen - kissé átmeneti - helyzetben nem működhetett másképp, de remélem, hogy minden nyugodtabb mederben folyik majd a jövőben.
Üdvök
;vihari balázs
Futaba T14SG - Stork II F3J - Respect M carb - eladó --> Turbo DLG
Sziasztok!
Akkor 31-én a Dagály utcában nem lesz semmi?
Az a gyűlés van most vasárnap?
Metanol legyen veletek!